Inschrijven & Betalen

Boom NT2 Academie is onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam. Hieronder vind je de algemene voorwaarden rondom de trainingen en webinars uitgelicht. De complete algemene voorwaarden kun je vinden via de link onderaan de tekst. Heb je verder vragen over onze producten of over deze website? Neem dan contact op met Boom uitgevers Amsterdam, afdeling NT2 via (020) 5200 126 of academie@nt2.nl

 

Trainingen

 

  1. Aanmelding voor een training doe je door een formulier in te vullen. Na afloop van de training ontvang je van Boom uitgevers Amsterdam een digitale factuur. 
  2. Je kunt je tot 5 werkdagen voor de training kosteloos en zonder opgave van redenen afmelden via academie@nt2.nl. Na verloop van deze termijn brengt Boom uitgevers Amsterdam 50% van de kosten in rekening.
  3. Een training heeft een minimaal aantal deelnemers nodig om plaats te kunnen vinden. Indien dit aantal niet wordt bereikt, is Boom gerechtigd om de betreffende cursus uiterlijk vijf werkdagen voor aanvang te annuleren wegens onvoldoende deelname, zonder jegens de klant gehouden te zijn tot enige schadevergoeding. Bij annulering door Boom uitgevers Amsterdam wordt het eventueel reeds betaalde deelnemersbedrag volledig terugbetaald door Boom uitgevers Amsterdam.
  4. Cursusmateriaal is uitsluitend voor eigen gebruik of gebruik binnen de organisatie van de klant en zal in geen geval commercieel worden gebruikt.

 

Bovengenoemde voorwaarden gelden enkel voor de trainingen van Boom NT2 Academie. De trainingen van Boom NT2 Academie vormen een uitzondering op de regel genoemd in de algemene voorwaarden - Artikel 11 - omtrent cursussen van Boom uitgevers Amsterdam.

Wanneer je je aanmeldt voor een training, ga je akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden van de trainingen van Boom NT2 Academie.

 

Webinars

  1. Aanmelding voor een webinar doe je door een aanmeldformulier in te vullen. Na afloop van de webinar ontvang je van Boom uitgevers Amsterdam een digitale factuur.
  2. Je kunt je tot 5 werkdagen voor de webinar kosteloos en zonder opgave van redenen afmelden via academie@nt2.nl. Na verloop van deze termijn brengt Boom uitgevers Amsterdam de volledige kosten voor deelname in rekening. Je ontvangt in dat geval wel een activatiecode die je gedurende 1 dag toegang geeft tot een terugkijkversie van de webinar in kwestie.
  3. Een webinar heeft een minimaal aantal deelnemers nodig om plaats te kunnen hebben. Indien dit aantal niet wordt bereikt, is Boom gerechtigd om de betreffende webinar uiterlijk vijf werkdagen voor aanvang te annuleren wegens onvoldoende deelname, zonder jegens de klant gehouden te zijn tot enige schadevergoeding. Bij annulering van een webinar wordt de klant geen kosten in rekening gebracht.

 

Bovengenoemde voorwaarden gelden enkel voor de webinars van Boom NT2 Academie. De webinars vormen een uitzondering op de regel genoemd in de algemene voorwaarden - Artikel 11 - omtrent de cursussen van Boom uitgevers Amsterdam. 

 

Door het aanmelden te voltooien, ga je akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden van de webinars van Boom NT2 Academie.

 

Technische voorwaarden webinars

Browser

De webinars draaien in het programma WebinarGeek. Dit programma functioneert het beste in Google Chrome, maar is tevens getest op Mozilla Firefox (versie 49 of hoger), Mac Safari (versie 9 of nieuwer) en Internet Explorer 10, 11 en Edge (geen eerdere versies). 

 

Apparaat

WebinarGeek werkt succesvol op Windows 7 of hoger, Mac OS x Mavericks of hoger en Linux Ubuntu 10 of hoger. Een optimale werking op de smartphone of tablet kan niet worden gegarandeerd.

 

Internetverbinding

Voor deelname aan de webinar is een stabiele en snelle internetverbinding vereist. Het beste kun je werken via een WiFi-netwerk of via een internetkabel - die verbinding is over het algemeen stabieler dan het netwerk in een café of andere openbare gelegenheid.