Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending

Delftse methode apps

Leer Nederlands waar en wanneer je maar wilt

Zelfstandig Nederland leren doe je voordelig, simpel en succesvol met de Delftse methode-apps. Deze serie apps bevat complete en individuele cursussen Nederlands, speciaal ontwikkeld voor hoogopgeleiden. 

Wil je Nederlands leren? Doe het dan zoals een 'Dutchie' het ook zou doen: Goedkoop, simpel en succesvol. In het Nederlands kennen we niet voor niets het spreekwoord Voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Met de apps kun je tot maar liefst niveau B2 leren, het niveau van het Staatexamen NT2 programma II. Met ondersteuning veel verschillende talen waaronder Arabisch, Spaans, Pools en Chinees. 

VOORDELIG

 

cheap

 

De apps zijn niet alleen compleet, snel en compact, maar zijn ook voordelig. U krijgt de complete inhoud van het boek of de online cursus, voor een zeer scherpe prijs.
Alle apps hebben bovendien een gratis versie, zodat u direct kunt kijken welke app u prettig vindt.

SIMPEL

 

Met de apps van de Delftse methode werk je individueel en leer je snel en eenvoudig de Nederlandse taal. Je hoeft geen rekening te houden met je mede-cursisten en kunt in je eigen tempo door de uitgebreide cursus heen.

 

Mobiel studeren heeft veel voordelen. Zo kun je altijd en overal met je smartphone en tablet aan de slag. De apps zijn namelijk ook offline beschikbaar, dus als we zeggen altijd en overal dan bedoelen we ook echt áltijd en óveral.

SUCCESVOL

 

 

De Delftse methode is de meeste populaire lesmethode bij Boom NT2 en is zeer geschikt voor zelfstudie. Het is een communicatieve methode die aansluit bij jouw doelen: het kunnen verstaan, spreken, schrijven en lezen van het Nederlands. De methode is dertig jaar geleden ontwikkeld door de Technische Universiteit Delft.

 

De methode staat bekend als dwars, anders, maar uiterst effectief. Door de transparante, stapsgewijze opbouw met ondersteuning in de moedertaal kunnen cursisten met alle vooropleidingen op het gewenste niveau instappen. De ondersteuning is in heel veel talen beschikbaar. Het leerproces is inzichtelijk en de ondersteuning in de moedertaal maakt het einddoel haalbaar.

 

Hoe werkt deze methode?
Iedere cursus bestaat uit ongeveer 43 lessen. In elke les doorloop je de volgende stappen:
• Luister, lees, spreek na, begrijp en leer de tekst
• Doe de luistertraining om jezelf te trainen in het goed luisteren
• Maak de toets om te testen of je tekst goed kent
• Maak de oefeningen om te zien of je snapt wat je hebt geleerd

 

Alle voordelen op een rij

 

Check  Voordelig
Check  Compleet
Check  Snel
Check  Compact
Check  Overzichtelijk
Check  Altijd bij de hand
Check  Verhoogt de motivatie

Welke app is het beste voor jou?

Er zijn vier verschillende apps. Het is belangrijk dat u goed bekijkt welke app voor u het meest geschikt is. Er is een verschil in leerniveau en een veschil in het niveau waarop u het Nederlands (al) beheerst. Hieronder ziet u de verschillende opties.

 

 

    

 

Basiscursus 1 

In 16 lessen van niveau 0 naar A1.
Basiscursus 1 is de eerste stap van de Delftse methode, speciaal voor cursisten die het Nederlands willen leren en die tenminste een basisopleiding hebben gevolgd.

 

   

 

 

Basiscursus 2 

In zeventien lessen van niveau A1 naar A2. 

Basiscursus 2 is het vervolg op Basiscursus 1, en brengt cursisten naar niveau A2, het benodigde niveau voor het inburgeringsexamen. 

 

   
 

 

Nederlands voor buitenlanders

In 43 lessen van niveau 0 naar A2.

Nederlands voor buitenlanders is speciaal ontwikkeld voor hoogopgeleide cursisten die snel Nederlands willen leren. Het eindniveau is A2, het vereiste niveau voor het inburgeringsexamen in Nederland. 

 

 

 

 
 

 

Tweede ronde

In 42 lessen van niveau A2 naar B1.

Voor hoogopgeleide cursisten. Tweede ronde is het vervolg op Nederlands voor buitenlanders. Met deze app leer je spreken, luisteren, lezen en schrijvenop niveau B1, het vereiste niveau voor het Staatsexamen NT2 I.