Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Tijdschrift Les - los nummer
Tijdschrift Les - los nummer
Tijdschrift voor het onderwijs aan anderstaligen
€ 13,95
Productoverzicht
Cover Tijdschrift Les - los nummer

Tijdschrift Les - los nummer

Tijdschrift voor het onderwijs aan anderstaligen

Uitgave: tijdschrift
Isbn: 50/LOS
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

U ontvangt het meest recente nummer. Als u een ander nummer wilt bestellen kunt u uw bestelling (o.v.v. het nummer) bestellen via abonnementen@bua.nl

 

Les is al dertig jaar het vaktijdschrift voor iedereen die betrokken is bij het onderwijs aan anderstaligen in Nederland en Vlaanderen. De artikelen houden u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het NT2-onderwijs en ze informeren u over relevante nieuwe publicaties, experimenten en evenementen. Daarnaast worden er in Les interessante didactische en theoretische achtergronden behandeld en is er aandacht voor veelvoorkomende problemen en handige lesideeën binnen de onderwijspraktijk.


Neem nu een abonnement en ontvang gratis het Nederlands in beeld kwartetspel.

Abonnementen kunnen tussentijds ingaan, maar niet tussentijds beëindigd worden. Opzeggingen schriftelijk ten minste één maand voor het einde van de jaargang. De abonnementskosten zijn inclusief 6% BTW en dienen per jaar vooruit te worden betaald.

 

Adverteren? Klik hier voor meer informatie. 

Inhoud

Les verschijnt vier maal per jaar. In ieder nummer staat een ander thema centraal, zoals NT2 en KNM-leermiddelen, NT2 in het mbo, alfabetisering, taalbeleid, multimedia en inburgeren. Alle artikelen worden geschreven door professionals uit het veld. Als u zich abonneert krijgt u het Nederlands in beeld kwartetspel cadeau.

 

Verrijk uw huidige abonnement of neem nu een abonnement met online toegang. Naast het vertrouwde papieren tijdschrift ontvangt u toegang tot het uitgebreide archief. In dit archief kunt u eerder verschenen artikelen raadplegen en kunt u de jaargangen gemakkelijk doorzoeken op voor u relevante artikelen.

 

www.tijdschriftles.nl

Doelgroep

Iedereen die te maken heeft met het onderwijs aan anderstaligen: NT2-docenten, inburgeringsdocenten, beleidsmakers, taalcoaches, ISK-onderwijzers, etc.

Productdetails
Isbn: 50/LOS
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'Tijdschrift Les - los nummer'

Schrijf de eerste review over dit product
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent