Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Wind mee - online only
Wind mee - online only
€ 29,90
Productoverzicht
Cover Wind mee - online only
Wind mee - online only - Slide 2
Wind mee - online only - Slide 3
Wind mee - online only - Slide 4
Wind mee - online only - Slide 5
Wind mee - online only - Slide 6
Wind mee - online only - Slide 7
Wind mee - online only - Slide 8
Wind mee - online only - Slide 9
Wind mee - online only - Slide 10
Wind mee - online only - Slide 11

Wind mee - online only

Sandra Duenk
Uitgave: laptopUitgave: website Niveau: a1-a2
Isbn: 3009010005903
Direct via e-mail
Beschrijving

Dit is een online only-product. U krijgt bij aanschaf toegang tot het online materiaal en het digitaal doorbladerbare boek. 

 

Om het papieren boek te bestellen klikt u hier

 

Wind mee maakt onderdeel uit van een basismethode Nederlands als tweede taal voor volwassenen die in eenvoudige, gestructureerde stappen Nederlands willen leren. Wind mee is het vervolg van Klim opDe inhoud en manier van leren is het meest geschikt voor mensen die een praktisch beroep (willen) uitoefenen en voor NT2-leerders op mbo-niveau die meer herhaling nodig hebben voor het leren van de taal. Het startniveau is A1 en het eindniveau is A2. Wind mee bereidt de cursist voor op het inburgeringsexamen.

 

In de tien thema’s van Wind mee leert de cursist doelgericht de basiswoordenschat en een veelheid aan praktische taalhandelingen in alledaagse contexten. In het boek zijn de oefeningen duidelijk geordend op vaardigheid: luisteren, (begrijpend) lezen, schrijven, (na)spreken en grammatica. De oefeningen zijn eenvoudig en door het steeds aanbieden op een verschillende manier wordt de woordenschat goed ingeslepen. Ieder thema sluit af met een dictee, een uitspraakoefening en een oefening met flashcards.

 

Bij aanschaf van dit product ontvangt u een activatiecode die u één jaar toegang geeft tot het digitaal doorbladerbare boek en de bijbehorende website met alle geluidsbestanden, antwoordsleutels en woordenlijsten. Op deze website kan nog extra worden geoefend met de geleerde woorden en zinnen middels online oefeningen met automatische feedback. De docent kan op dezelfde site terecht voor de docentenhandleiding en voor methode-afhankelijke toetsen per thema.

Niveau

A1 > A2

Doelgroep

NT2-leerders die een praktisch beroep (willen) uitoefenen en NT2-leerders op mbo-niveau die meer herhaling nodig hebben voor het leren van de taal.

Productdetails
Isbn: 3009010005903
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Docentlicentie aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kunt als docent gratis een proef- of docentlicentie van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Wind mee - online only'

Schrijf de eerste review over dit product
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent