Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Woordenschattoets Nederlands
Woordenschattoets Nederlands
In 70 vragen het woordenschatniveau vaststellen (A1, A2, B1)
€ 6,70
Productoverzicht
Cover Woordenschattoets Nederlands
Woordenschattoets Nederlands  - Slide 2
Woordenschattoets Nederlands  - Slide 3
Woordenschattoets Nederlands  - Slide 4
Woordenschattoets Nederlands  - Slide 5
Woordenschattoets Nederlands  - Slide 6

Woordenschattoets Nederlands

In 70 vragen het woordenschatniveau vaststellen (A1, A2, B1)

Rianne Dolmans
Uitgave: laptop Niveau: vanaf-a1
Isbn: 9789089536990
Direct via e-mail
Beschrijving

De Woordenschattoets Nederlands (WTN) is een online curriculumonafhankelijke eentalige toets waarmee de receptieve woordenschatomvang in het Nederlands ingeschat kan worden. Met 70 vragen meet de WTN kennis van 7000 woordfamilies.

 

Het meten van de woordenschatomvang geeft een goed beeld van het globale niveau van een cursist op het gebied van lezen, schrijven, luisteren en spreken. Op basis van de toetsscores wordt daarom naast de woordenschatomvang ook een indicatie van iemands ERK-niveau gegeven.

 

De WTN wordt digitaal in NT2 SCHOOL afgenomen. Op de eerste pagina vult de cursist zijn gegevens in, waaronder zijn e-mailadres (en eventueel dat van de docent). Na het afronden van de toets krijgt de cursist het resultaat direct te zien. Het resultaat wordt ook naar het e-mailadres van de cursist (en de docent) gestuurd. 

 

Let op: als u dit product bestelt, ontvangt u per e-mail een code. De code geeft na activatie in NT2 SCHOOL 90 minuten toegang tot de WTN. Het afnemen van de toets duurt ongeveer 30-45 minuten. De toets moet binnen deze 90 minuten worden afgerond.  

 

De WTN kan meerdere keren worden afgenomen en is daarom geschikt als instaptoets en als voortgangstoets. We raden u aan om de toets pas in te zetten voor leerders die op weg zijn naar A2. Voor cursisten op A1 zijn veel vragen lastig, waardoor de gokkans groot wordt en er een onbetrouwbare score behaald kan worden.

 

Let op: Dit online product is geschikt voor laptop en pc, de werking op smartphones en tablets kan niet worden gegarandeerd. Deze online dienst werkt binnen de meest gangbare internetbrowsers.

Inhoud

De WTN bestaat uit 70 meerkeuzevragen met 4 antwoordopties, waarvan 1 goed antwoord en 3 afleiders. Voordat de toets begint moet de cursist een aantal gegevens invullen: naam, e-mailadres, eventueel het e-mailadres van de docent, enz. Daarna begint de toets. Na de laatste vraag, wordt de uitslag direct gegeven. Het resultaat wordt ook naar het e-mailadres van de cursist (en de docent) gestuurd.

Niveau

De WTN is geschikt voor beginnende en gevorderde taalleerders. Met 70 vragen meet de WTN kennis van 7000 woordfamilies. De WTN geeft ook een indicatie van het ERK-niveau, van A1 tot B2-niveau. 

Doelgroep

De WTN is bedoeld voor cursisten die zelfstandig werken, en kan ook gebruikt worden als instap- of voortgangstoets door docenten en instellingen.

Auteurs

Rianne Dolmans

Productdetails
Isbn: 9789089536990
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'Woordenschattoets Nederlands '

Schrijf de eerste review over dit product
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent