Webinaraanbod

Webinar Buitenschools leren

Spreken van binnen naar buiten de les

Margreet Verboog
€ 34,90 incl. btw
Er zijn geen data gepland voor deze training. U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst. Houd mij op de hoogte
Beschrijving

Let op: aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 9 oktober 16:00 uur. Meldt u zich later dan dit tijdstip aan dan kunnen wij uw deelname niet garanderen.

___________________________________________________________________

 

Voor NT2-leerders is praten met Nederlanders essentieel. Dat is toch het doel van de lessen: communicatie. Helaas is het zo dat ze alleen in de les Nederlands spreken. Hoe kunnen wij ze motiveren om te gaan spreken buiten de les?
 
In dit webinar behandelen we hoe we functionele en doelgerichte buitenschoolse opdrachten kunnen  geven, die de cursisten ook werkelijk uitvoeren. Voorbereiden en nabespreken is hierbij essentieel. Door formulieren te gebruiken worden de opdrachten belangrijker. Ook geeft het de docent inzicht in hoe de opdrachten gedaan worden.

 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de webinar komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Inzicht in hoe de buitenschoolse opdrachten gedaan moeten worden.
  • Uitleg over spreekangst en wat je er aan kunt doen.
  • Weten hoe je opdrachten kunt  geven, die de cursisten ook werkelijk uitvoeren.
  • Formulieren gebruiken om de opdrachten inzichtelijk te maken.
  • Kennis van het gebruik van oefeningen voor voorbereiden en nabespreken.

 

BVNT2-competentieprofiel
Deze training linkt aan verschillende competenties van het BVNT2-competentieprofiel: A.3 Vaststeller van de beginsituatie, A.4 Begeleider van het leerproces en B.1 Pedagogische competentie.

Materiaal

De webinar hoort bij de uitgave NT2-Cahier Buitenschools leren van Boom NT2.

LET OP: deze titel is niet bij deelname aan de webinar inbegrepen. U kunt dit boek apart bestellen via de webshop.


Na afloop van de webinar ontvangt u:
•    Een persoonlijk certificaat van deelname
•    Een activatiecode die u gedurende 1 dag toegang geeft tot een terugkijkversie van de webinar

Trainers

Margreet Verboog is taalwetenschapper en logopedist. Haar specialiteit is de didactiek van mondelinge vaardigheden. Ze heeft een lange ervaring als docentopleider en assessor. Tegenwoordig is zij werkzaam als zelfstandig trainer en opleider. Ze is de auteur van diverse NT2-cahiers voor docenten, waaronder het NT2-cahier Buitenschools leren.

 

Trainer Margreet Verboog

Voorwaarden

NT2 Academie is onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam.

 

Aanmelding voor een webinar geschiedt door invulling van een aanmeldformulier.

 

  1. Na aanmelding ontvangt u van Boom uitgevers Amsterdam een digitale factuur.
  2. U kunt zich tot 5 werkdagen voor de webinar kosteloos en zonder opgave van redenen afmelden via academie@nt2.nl. Na verloop van deze termijn brengt Boom uitgevers Amsterdam u de volledige kosten voor deelname in rekening. U ontvangt dan wel een activatiecode die u gedurende 1 dag toegang geeft tot een terugkijkversie van de webinar in kwestie.

Bovengenoemde voorwaarden gelden enkel voor de webinars van Boom NT2 Academie. De webinars vormen een uitzondering op de regel genoemd in de algemene voorwaarden – Artikel 11 – omtrent cursussen van Boom uitgevers Amsterdam.

Door het aanmelden te voltooien, gaat u akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden voor de webinars van Boom NT2 Academie.

Technische voorwaarden
Browser
De webinars draaien in het programma WebinarGeek. Dit programma functioneert het beste in Google Chrome, maar is tevens getest op Mozilla Firefox (versie 49 of hoger), Mac Safari (versie 9 of nieuwer) en Internet Explorer 10, 11 en Edge (geen eerdere versies).

Apparaat
WebinarGeek werkt succesvol op Wndows 7 of hoger, Mac OS x Mavericks of hoger en Linux Ubuntu 10 of hoger. Een optimale werking op de smartphone of tablet kan niet worden gegarandeerd.

Internetverbinding
Voor deelname aan de webinar is een stabiele en snelle internetverbinding vereist. Het beste kunt u werken met uw WiFi-netwerk thuis of via een internetkabel – die verbinding is over het algemeen stabieler dan het netwerk in een café of andere openbare gelegenheid.