Webinaraanbod

Webinar Taalraps in de les

€ 34,90 incl. btw
Er zijn geen data gepland voor deze training. U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst. Houd mij op de hoogte
Beschrijving

De webinar Taalraps in de les gaat over het gebruik van taalraps in de klas. 

 

Wat kunt u verwachten:

  • Uitleg wat is een taalrap en waar komt het vandaan.
  • Toelichting op het boek Taalraps.
  • Inzicht in hoe en wanneer je een taalrap inzet in de les.
  • Voorbeelden uit de lespraktijk.
     

BVNT2-competentieprofiel
Deze training linkt aan verschillende competenties van het BVNT2-competentieprofiel: A2 en A4.

Materiaal

De webinar hoort bij de uitgave Taalraps van Boom NT2.
Let op: deze titel is niet bij deelname aan de webinar inbegrepen. U kunt dit boek apart bestellen via de webshop.

 

Na afloop van de webinar ontvangt u:

 

  • Een persoonlijk certificaat van deelname
  • Een activatiecode die u gedurende 1 dag toegang geeft tot een terugkijkversie van de webinar
Trainers

Annet Hofstra is een onderwijsmens met een grote affiniteit voor taal en taalverwerving. Ze werkte jaren in het basisonderwijs, begeleidde gezinnen met hun taalontwikkeling en zette de Taal Oefen Plaats in Hoogeveen op. In 2014 was ze de praktische en inhoudelijke vormgever van de NT2-leslocatie van VluchtelingenWerk in Hoogeveen. Op dit moment werkt ze als NT2-docent voor het Drenthe College. Hofstra geeft regelmatig workshops over aspecten van het NT2-onderwijs.

 

Voorwaarden

NT2 Academie is onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam.

 

  1. Aanmelding voor een webinar geschiedt door invulling van een aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u van Boom uitgevers Amsterdam een digitale factuur.
  2. U kunt zich tot 5 werkdagen voor de webinar kosteloos en zonder opgave van redenen afmelden via academie@nt2.nl. Na verloop van deze termijn brengt Boom uitgevers Amsterdam u de volledige kosten voor deelname in rekening. U ontvangt dan wel een activatiecode die u gedurende 1 dag toegang geeft tot een terugkijkversie van de webinar in kwestie.

 

Bovengenoemde voorwaarden gelden enkel voor de webinars van Boom NT2 Academie. De webinars vormen een uitzondering op de regel genoemd in de algemene voorwaarden – Artikel 11 – omtrent cursussen van Boom uitgevers Amsterdam.

 

Door het aanmelden te voltooien, gaat u akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden voor de webinars van Boom NT2 Academie.

 

Technische voorwaarden

Browser

De webinars draaien in het programma WebinarGeek. Dit programma functioneert het beste in Google Chrome, maar is tevens getest op Mozilla Firefox (versie 49 of hoger), Mac Safari (versie 9 of nieuwer) en Internet Explorer 10, 11 en Edge (geen eerdere versies).

 

Apparaat

WebinarGeek werkt succesvol op Wndows 7 of hoger, Mac OS x Mavericks of hoger en Linux Ubuntu 10 of hoger. Een optimale werking op de smartphone of tablet kan niet worden gegarandeerd.

 

Internetverbinding

Voor deelname aan de webinar is een stabiele en snelle internetverbinding vereist. Het beste kunt u werken met uw WiFi-netwerk thuis of via een internetkabel – die verbinding is over het algemeen stabieler dan het netwerk in een café of andere openbare gelegenheid.