Trainingsaanbod

Training Werken met DISK

Goed voorbereid starten met de veelzijdige methode

Tessa Boff Tonella
€ 99,00 excl. btw
Er zijn geen data gepland voor deze training. U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst. Houd mij op de hoogte
Beschrijving

Bent u geinteresseerd in een training Werken met DISK?
We bieden sinds kort deze training aan op aanvraag. Wanneer u interesse heeft in een training Werken met DISK, gebruik de 'houd mij op de hoogte-button' op deze pagina en we nemen contact met u op!

____________________________________________________________________

 

Bent u al bekend met de methode DISK? Tijdens de training 'Werken met DISK' wordt u wegwijs gemaakt in de mogelijkheden in het werken met DISK, zodat u goed voorbereid kunt starten met deze veelzijdige methode.

 

DISK is een volledig digitale, communicatieve en taakgerichte methode Nederlands voor anderstalige leerlingen in internationale schakelklassen (ISK). Bijzonder aan DISK is de mogelijkheid voor de docent om het leertraject op iedere leerling persoonlijk af te stemmen. De docent kan het lesmateriaal aan de hand van vier criteria op maat maken: niveau, samenstelling, thema en leerlijn.

 

Na het volgen van de training 'Werken met DISK' bent u een ware DISK-kenner en kunt u zelf aan de slag met deze veelzijdige methode. Ontdek welke manier van werken het beste past bij u en uw leerlingen!

 

Wat kunt u verwachten tijdens de training?
Tijdens de training 'Werken met DISK' komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Inzicht krijgen in de opbouw van DISK
 • Inzetten van de methode in de lespraktijk
 • Didactische tips bij het inzetten van DISK
 • Organisatie van DISK binnen de school 
 • Hoe kun je differentiëren met DISK?
 • Hoe beoordeel je de prestaties van de leerlingen?

 

Materiaal

Tijdens de training is er de mogelijkheid om het extra materiaal bij DISK in te kijken, zoals het Werkboek DISK Taken en het ISK Portfolio. Daarnaast krijgen deelnemers een aantal handleidingen en documenten ter ondersteuning bij het werken met DISK. Na afloop krijgt u een exemplaar van het ISK Portfolio mee.

Locatie

De trainingen met een open inschrijving vinden plaats bij:

 

 • Boom uitgevers Amsterdam, Prinsengracht 747-751, 1017 JX Amsterdam

 

Wilt u liever een training op uw locatie? Dat kan! We komen graag bij u langs om het gehele team te trainen in het werken met DISK.

 

Kosten: €500,- excl BTW
Tijden: door u te bepalen (totaal 2 uur)
Locatie: bij u op school

 

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Tessa Boff Tonella, via t.bofftonella@uitgeverijboom.nl of 020-5218144. 

Trainers

De training wordt gegeven door Tessa Boff Tonella. Tessa heeft jaren ervaring in het geven van empowerment- en loopbaantrainingen aan allochtone groepen, en geeft al enkele jaren presentaties en trainingen op locatie over DISK. Tessa heeft regelmatig contact met scholen om input te ontvangen over gebruikerservaringen. Sinds de start van DISK is zij nauw betrokken bij de doorontwikkeling van de methode.

 

Voorwaarden

NT2 Academie is onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam.

 1. Aanmelding voor een training geschiedt door invulling van een aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u van Boom uitgevers Amsterdam een digitale factuur.
 2. U kunt zich tot 5 werkdagen voor de training kosteloos en zonder opgave van redenen afmelden via academie@nt2.nl. Na verloop van deze termijn brengt Boom uitgevers Amsterdam 50% van de kosten in rekening.
 3. Een training heeft een minimaal aantal deelnemers nodig om plaats te kunnen hebben. Indien dit aantal niet wordt bereikt, is Boom gerechtigd om de betreffende cursus uiterlijk vijf werkdagen voor aanvang te annuleren wegens onvoldoende deelname, zonder jegens de Klant gehouden te zijn tot enige schadevergoeding.
 4. Cursusmateriaal is uitsluitend voor eigen gebruik of gebruik binnen de organisatie van Klant en zal in geen geval commercieel worden gebruikt.

Bovengenoemde voorwaarden gelden enkel voor de trainingen van Boom NT2 Academie. De trainingen van Boom NT2 Academie vormen een uitzondering op de regel genoemd in de algemene voorwaarden – Artikel 11 – omtrent cursussen van Boom uitgevers Amsterdam.

 

Door het aanmelden te voltooien, gaat u akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden voor de trainingen van Boom NT2 Academie.