Trainingsaanbod

Meekijken in een Delftse methode les

Woon een les bij en ga in gesprek met NT2-cursisten

€ 15,00 incl. btw
Er zijn geen data gepland voor deze training. U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst. Houd mij op de hoogte
Beschrijving

LET OP: U meldt zich hier enkel aan voor de middag. Het is ook mogelijk om u voor de hele dag aan te melden. In de ochtend staat namelijk een workshop op het programma over 'Hoe organiseer ik een Delftse methode converstatieles' . De kosten voor een hele dag zijn € 45,- en aanmelden kan hier

 

Twee keer per jaar organiseren we de Delftse methode docentenmiddag. Tijdens deze dag woont u een les bij, kunt u praten met cursisten en krijgt u uitgebreide uitleg van de auteurs. 


De Delftse methode docentenmiddag is vooral bedoeld voor docenten die nog niet zo lang met de Delftse methode werken of die overwegen om met de Delftse methode aan de slag te gaan. De nadruk ligt op het lesgeven aan hoogopgeleide beginners die werken met Nederlands voor buitenlanders (vijfde editie).

 

Programma
12.00 - 12.30 uur Inloop met koffie/thee & lunch

12.30 - 13.00 uur Inleiding
13.00 - 14.00 uur Les bijwonen 
14.00 - 14.15 uur Mogelijk om in gesprek te gaan met de cursisten
14.15 - 14.45 uur Vragen & discussie (plenair)
14.40 - 15.00 uur Afsluiting

Locatie

De dag vindt plaats op de TU Delft

Faculteit Techniek, Bestuur en Management
(gebouw 31)
Jaffalaan 5, 2628 BX, Delft

Voorwaarden
NT2 Academie is onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam.
  1. Aanmelding voor een evenement geschiedt door invulling van een aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u van Boom uitgevers Amsterdam een digitale factuur.
  2. U kunt zich tot 5 werkdagen voor het evenement kosteloos en zonder opgave van redenen afmelden via academie@nt2.nl. Na verloop van deze termijn brengt Boom uitgevers Amsterdam 50% van de kosten in rekening.
  3. Een evenement heeft een minimaal aantal deelnemers nodig om plaats te kunnen hebben. Indien dit aantal niet wordt bereikt, is Boom gerechtigd om het betreffende evenement uiterlijk vijf werkdagen voor aanvang te annuleren wegens onvoldoende deelname, zonder jegens de Klant gehouden te zijn tot enige schadevergoeding.
  4. Cursusmateriaal is uitsluitend voor eigen gebruik of gebruik binnen de organisatie van Klant en zal in geen geval commercieel worden gebruikt.

Bovengenoemde voorwaarden gelden enkel voor de evenementen van Boom NT2 Academie. De evenementen van Boom NT2 Academie vormen een uitzondering op de regel genoemd in de algemene voorwaarden – Artikel 11 – omtrent cursussen van Boom uitgevers Amsterdam.

 

Door het aanmelden te voltooien, gaat u akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden voor de trainingen van Boom NT2 Academie.