Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Verbeteren van taal op de werkvloer

Verbeteren van taal op de werkvloer

Het Taalakkoord is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid om in samenwerking met 29 bedrijven taal op de werkvloer een flinke impuls te geven.

Deze koplopers, afkomstig uit verschillende branches, waaronder de rijksoverheid, zien elke dag hoe belangrijk taalvaardige medewerkers zijn voor klantcontacten, veiligheid op de werkvloer, doorgroeimogelijkheden en duurzame inzetbaarheid.

 

Wilt u meer weten over het Taalakkoord? Of heeft u interesse om als taalaanbieder partner te worden in het Taalakkoord? Klik dan hier.

Taal verbeteren bij u op de werkvloer?

Ook Boom NT2 ziet een groeiende vraag naar lesmateriaal voor taal op de werkvloer en sluit hierbij aan met de volgende titels:

Taal werkt beter 

Een taakgericht werkboek dat aansluit bij de vakopleiding en de werkvloer. Een taakgericht werkboek dat aansluit bij de vakopleiding en de werkvloer.

 

 

De taal van de verpleging

Vaktaalcursus Nederlands voor anderstalige verpleegkundigenVaktaalcursus Nederlands voor anderstalige verpleegkundigen.

 

 

Taaltrainer voor gevorderde anderstaligen

Essentiële vaardigheden voor het gebruik van het Nederlands op de werkvloer voor gevorderde anderstaligen.Essentiële vaardigheden voor het gebruik van het Nederlands op de werkvloer voor gevorderde anderstaligen.

 

 

Zelf starten met Nederlands

Zelfstudiepakket voor arbeidsmigranten uit Bulgarije, Polen en Roemenië.Zelfstudiepakket voor arbeidsmigranten uit Bulgarije, Polen en Roemenië.