Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Door drukte kan het zijn dat onze klantenservice minder goed bereikbaar is dan u van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden, onze excuses voor het ongemak.
Training Eenvoudig differentiëren

Training Eenvoudig differentiëren

Lesgeven aan een groep cursisten met verschillende niveaus kan voor een docent een grote uitdaging zijn. Hoe bereidt u een les voor waarin alle cursisten voldoende aan bod komen? In deze actieve workshop gaat u aan de slag met eenvoudige oplossingen: geen ingewikkelde schema's, geen extra voorbereidingstijd, maar snel en efficiënt een goedlopende les ontwerpen.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de training krijgt u allerlei handvatten aangereikt om succesvol te differentiëren, die u oefent met uw eigen groep als voorbeeld. Per vaardigheid bespreken we o.a. de werkvormen en de tips en trucs die daarbij horen. Na deze workshop weet u hoe u alle cursisten, ongeacht hun niveau, een volwaardige les aanbiedt. 

 

BVNT2-competentieprofiel

Deze training linkt aan verschillende competenties van het BVNT2-competentieprofiel: A.3 Vaststeller van de beginsituatie, A.4 Begeleider van het leerproces, B.2 Organisatorische competentie en C.3 Docent in inburgeringstrajecten.

 

Training Eenvoudig differentiëren 
Datum: Woensdag 22 mei 2019
Tijd: 14:00 - 16:00 uur
Prijs: € 99,- (incl. btw)

 

Meer informatie en aanmelden >

Locatie

Boom uitgevers Amsterdam, Amsterdam