Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Taal werkt beter
Taal werkt beter
Werkboek voor arbeidsmigranten
€ 39,95
Productoverzicht
Taal werkt beter
Taal werkt beter - Slide 4
Taal werkt beter - Slide 5
Taal werkt beter - Slide 6
Taal werkt beter - Slide 7
Taal werkt beter - Slide 8
Taal werkt beter - Slide 9
Taal werkt beter - Slide 10
Taal werkt beter - Slide 11

Taal werkt beter

Werkboek voor arbeidsmigranten

Lieske Adèr, Margreet Verboog
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: 0-a2
Isbn: 9789461052520
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Let op, Taal werkt beter is herzien! Klik hier voor de herziene editie. 

 

Pas op je vingers! Aan de kant! Kun je me even helpen?

 

Het is erg lastig als je werkt in een Nederlandstalige omgeving en je het Nederlands niet beheerst. Dit leidt niet zelden tot communicatieproblemen of zelfs veiligheidsrisico’s. Anderstalige werknemers worden daarom tegenwoordig meer en meer aangespoord Nederlands te leren. Dit kunnen ze zelfstandig doen of met hulp van een docent. Speciaal voor deze laatste groep is Taal werkt beter ontwikkeld. Een taakgericht werkboek dat aansluit bij de vakopleiding en de werkvloer.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heeft u 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Inhoud

Het werkboek Taal werkt beter bevat zestien lessen waarin onderwerpen als hygiëne, opkomen voor jezelf, je ziek melden en veiligheid aan bod komen aan de hand van dialogen, teksten en taalriedels. De onderwerpen sluiten nauw aan bij de eigen werk- en leefsituatie van de werknemers, die daardoor zo veel mogelijk gemotiveerd worden om de lessen te blijven volgen. Ze kunnen het geleerde direct toepassen in de praktijk.

 

De werkvormen zijn zo gekozen dat het materiaal voor zowel klassikaal als gedifferentieerd werken geschikt is. De oefeningen en de schrijf- en spreektaken kunnen in tweetallen of kleine groepjes worden uitgevoerd. In de docentenhandleiding wordt duidelijk beschreven hoe de cursisten zelfstandig kunnen leren werken. De instructies in het werkboek zijn duidelijk in woord en beeld. Na iedere vijf lessen is er een herhalingsles woordenschat en een toets.

 

Bij dit werkboek worden geen multimediale middelen gebruikt in de les. Wel zijn geluidsfragmenten, zoals ingesproken teksten en taalriedels, extra materiaal, werkbladen en een docentenhandleiding beschikbaar op de bijbehorende website.

Niveau

Taal werkt beter is een praktijkgerichte methode geschikt voor beginnende cursisten Nederlands. Het eindniveau is A1/A2. 

Doelgroep

Taal werkt beter is bedoeld voor anderstalige werknemers zonder inburgeringsverplichting die een cursus Nederlands moeten volgen via het bedrijf waar ze werken, in veel gevallen in samenhang met een vakopleiding op assistentniveau.

Auteurs

Lieske Adèr

Margreet Verboog

Productdetails
Isbn: 9789461052520
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 29.7 x 21.0 x 1.2 cm
Gewicht: 549 gram
Pagina's: 160

Reviews 'Taal werkt beter'

Schrijf de eerste review over dit product
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent