Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Start.nl Deel 2
Start.nl Deel 2
Dutch for beginners
€ 27,95
Productoverzicht
Start.nl Deel 2

Start.nl Deel 2

Dutch for beginners

Uitgave: boekUitgave: laptop Niveau: a1-a2
Isbn: 9789046903797
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Internationale studenten en expats hebben vaak behoefte aan taalhandelingen die zij in korte tijd kunnen toepassen. De communicatieve methode Start.nl voorziet hierin.

 

Start.nl deel 2 sluit naadloos aan op Start.nl deel 1. Dit tweede deel verhoogt het reeds behaalde A1-niveau tot niveau A2 van het Europees Referentiekader voor de Talen. Start.nl deel 2 bestaat uit een zeer uitgebreide website en een werkboek. De methode is gebaseerd op drie pijlers: voorbereiden, uitvoeren en oefenen.

 

Elk hoofdstuk begint met een digitale voorbereiding. Cursisten gaan aan de slag met animatiefilmpjes, audiofragmenten en bijbehorende luister- en spreekopdrachten, en oefenen met grammatica en woordenschat. Vervolgens kunnen ze in de les verder met de opdrachten in het werkboek. Na elke les zijn er oefeningen beschikbaar op de website, om de geleerde grammatica en woordenschat in te slijpen.

 

Het digitale huiswerk omvat onder meer grammatica- en woordenschatoefeningen, een schrijfopdracht en prosodieoefeningen. Elk hoofdstuk sluit af met een test. Niet alleen voor studenten, maar ook voor docenten is dit een zeer prettige, doordachte methode. De onderwerpen zijn aantrekkelijk en actueel en de uitgebreide website is een uitstekende stimulans voor zelfstudie.

Niveau

A1 > A2

Doelgroep

Internationale studenten en expats

Auteurs

Katja Verbruggen en Welmoed Hoogvorst

Productdetails
Isbn: 9789046903797
Uitgeverij: Coutinho
Afmetingen: 24.0 x 17.1 x 1.0 cm
Gewicht: 256 gram

Reviews 'Start.nl Deel 2'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent