Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Zeg 't eens
Zeg 't eens
Nederlands voor jonge buitenlanders
€ 39,95
Productoverzicht
Zeg 't eens
Zeg 't eens - Slide 2
Zeg 't eens - Slide 3
Zeg 't eens - Slide 4
Zeg 't eens - Slide 5
Zeg 't eens - Slide 6
Zeg 't eens - Slide 7
Zeg 't eens - Slide 8
Zeg 't eens - Slide 9
Zeg 't eens - Slide 10
Zeg 't eens - Slide 11
Zeg 't eens - Slide 12

Zeg 't eens

Nederlands voor jonge buitenlanders

Miranda Middag
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: 0-a1
Isbn: 9789085064763
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Jongeren hebben een ander taalgebruik dan volwassenen, daarom is er een methode speciaal gemaakt voor hen. Zeg 't eens is een communicatieve en functionele methode Nederlands als tweede taal voor leerlingen van tien jaar en ouder. De methode kan zowel in groepsverband als bij zelfstudie of remedial teaching worden gebruikt. Met dit product heeft u ook 2 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heeft u 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Inhoud

De methode omvat een tekst- en werkboek ineen met 18 lessen. Elk hoofdstuk heeft een in de belevingswereld van kinderen en tieners herkenbaar en relevant thema. De lessen hebben een duidelijke structuur met een dialoog, korte, prikkelende tekstjes, oefeningen en functionele spelletjes. De methode heeft een overzichtelijke opmaak met veel illustraties en bevat woordenlijsten in het Engels, Frans, Spaans, Turks en Arabisch.

Niveau

0 > A1. Na afronding van het boek kan de leerling, ongeacht zijn of haar moedertaal, Nederlands spreken met gebruik van correcte grammaticale structuren en een brede woordenschat. Voor leerlingen die na enkele jaren studie van het Nederlands willen deelnemen aan een NT2-examen, legt Zeg 't eens een uitstekende basis, aangezien alle benodigde thema's en vocabulaire voor een dergelijk examen bevat.

Doelgroep

Met Zeg 't eens kunnen kinderen van tien jaar en ouder Nederlands leren. Zeg 't eens is zowel in groepsverband te gebruiken als één op één, bijvoorbeeld tijdens remedial teaching-lessen.

Auteurs

Miranda Middag

Productdetails
Isbn: 9789085064763
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 24.0 x 17.4 x 1.7 cm
Gewicht: 496 gram
Pagina's: 197
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Zeg 't eens'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent