Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Taaltalent deel 2
Taaltalent deel 2
Methode Nederlands voor midden en hoogopgeleide anderstaligen
€ 26,95
Productoverzicht
Cover Taaltalent deel 2

Taaltalent deel 2

Methode Nederlands voor midden en hoogopgeleide anderstaligen

Katja Verbruggen
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: a1-a2
Isbn: 9789046903902
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Veel anderstaligen willen in Nederland een opleiding volgen, een baan vinden of zo goed ingeburgerd raken dat ze het Staatsexamen NT2 Programma I kunnen halen. Hiervoor hebben ze minimaal niveau B1 van het ERK nodig. Met Taaltalent kunnen ze hun taalvaardigheid op dat niveau brengen. Met Taaltalent 1, 2 en 3 leert de cursist het Nederlands op een communicatieve en interactieve manier van basisvaardigheden naar vaardigheden die meer gericht zijn op het talig kunnen functioneren in een opleiding of een baan. Daarnaast biedt Taaltalent opdrachten aan die de cursist voorbereiden op het inburgeringsexamen en op het Staatsexamen Programma l.

 

Inhoud

Taaltalent 2 behandelt acht thema’s en brengt de cursist van niveau A1 naar niveau A2 van het ERK. Ook in dit deel wordt er aandacht besteed aan studievaardigheid en cultuur. InTaaltalent 2 worden tevens opdrachten aangeboden die vergelijkbaar zijn met de opdrachten van het inburgeringsexamen. Na deel 2 is de cursist in staat om de onderdelen lezen, luisteren en schrijven van het inburgeringsexamen te halen.

Niveau

Niveau: A1 > A2.

Doelgroep

Midden- en hoogopgeleide anderstaligen.

Auteurs

Katja Verbruggen

Productdetails
Isbn: 9789046903902
Uitgeverij: Coutinho
Afmetingen: 24.1 x 17.1 x 1.4 cm
Gewicht: 370 gram

Reviews 'Taaltalent deel 2'

Schrijf de eerste review over dit product
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent