Gratis thuisbezorgd vanaf € 20,=
Gratis retourneren
Retourneren tot 14 dagen na ontvangst
Productoverzicht
Cover LINK A2 > B1 - werkboek

LINK A2 > B1 - werkboek

Laag- en middenopgeleiden van A2 naar B1

VU NT2
Uitgave: boek Niveau: a2-b1
Isbn: 9789024418749
€ 21,00
Deze titel is nog niet verschenen. Vul uw e-mailadres in en we houden u op de hoogte van verschijning.
Beschrijving

Dit papieren werkboek maakt het mogelijk de innovatieve methode LINK ook in een computerloze les te gebruiken. Het werkboek bevat alle 20 thema's uit LINK A2 > B1 met taken en heeft dezelfde, herkenbare, rijk geïllustreerde vormgeving. 

 

Het werkboek is geen aanvulling op, maar een ondersteuning van het digitale platform: het biedt de docent de keuzemogelijkheid tot een les zonder computer of blended learning, waarbij computer en boek worden gecombineerd.

 

Let op: het werkboek dient NIET als alternatief voor de online cursus. Een licentie voor de online cursus zit NIET bij dit werkboek inbegrepen, maar kunt u apart bestellen.

 

Over LINK

Écht anders lesgeven doet u met LINK. Deze innovatieve methode biedt alles wat u nodig hebt voor doelgericht NT2-onderwijs in één digitaal programma. Het platform is ontworpen op basis van recente wetenschappelijke inzichten én wensen uit de lespraktijk. LINK voorziet precies in de actuele behoeften van de NT2-docent en -cursist, en sluit perfect aan op het nieuwe inburgeringsstelsel.

Niveau

A2 > B1

Doelgroep

Laag- en middenopgeleide volwassen anderstaligen met instapniveau A2.

Productdetails
Isbn: 9789024418749
Uitgeverij: Boom
Gewicht: 400 gram
Pagina's: 248
Druk: 1