Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Schrijven op B1
Schrijven op B1
Examentraining schrijfvaardigheid voor het staatsexamen NT2 I
€ 31,95
Products
Schrijven op B1
Schrijven op B1 - Slide 4
Schrijven op B1 - Slide 5
Schrijven op B1 - Slide 6
Schrijven op B1 - Slide 7
Schrijven op B1 - Slide 8
Schrijven op B1 - Slide 9
Schrijven op B1 - Slide 10
Schrijven op B1 - Slide 11

Schrijven op B1

Examentraining schrijfvaardigheid voor het staatsexamen NT2 I

Joke Olie
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: b1
Isbn: 9789089533159
Delivery time 1-2 business days
€ 31,95
Description

Studeer jij voor het Staatsexamen NT2 programma I en wil je kijken of je het niveau al hebt bereikt? Of heb je al examen gedaan, maar heb je het onderdeel schrijven niet gehaald? Ga dan aan de slag met Schrijven op B1.

 

Schrijven op B1 geeft inzicht in het onderdeel schrijven van het Staatsexamen NT2 programma I. Zo weet je na het doorlopen van dit boekje welke teksten er worden aangeboden, welk type vragen er worden gesteld, welke taken er moeten worden uitgevoerd én hoe je dit het beste kan doen.

 

Reeks Staatsexamentraining

Schrijven op B1 is onderdeel van de reeks Staatsexamentrainers van Boom NT2. Per examenvaardigheid (lezen, schrijven, spreken, luisteren) zijn er examentrainers op niveaus B1 en B2.

 

April 2019 – Let op, de samenstelling en de duur van de examens zijn aangepast. Het examen Schrijven I bestaat uit 10 zinnen, 2 korte berichten, aanvullen van een tekst of formulier, 2 korte teksten. Het examen duurt 100 minuten. Het examen Schrijven I kent geen onderscheid meer in deel A en B.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Content

Schrijven op B1 bevat uitgebreide informatie over het schrijfexamen, veel voorbeelden, oefeningen en proefopgaven. Daarnaast geeft de auteur slimme strategieën en schrijftips, zodat jij jouw examen vol vertrouwen tegemoet kan zien. 

 

In het boek vind je een code, waarmee je toegang krijgt tot de bijbehorende website, waarop het extra materiaal te vinden is.

 

Het online product is geschikt voor laptop en pc, maar werkt niet op smartphones en tablets. Deze online dienst werkt binnen de meest gangbare internetbrowsers. 

 

Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online versie met het lesmateriaal.

Level

B1

Target audience

Schrijven op B1 is voor middengeschoolde anderstaligen die zich voorbereiden op het onderdeel schrijfvaardigheid van het Staatsexamen NT2 I en voor cursisten die hun luistervaardigheid op dit niveau willen verbeteren.

Authors

Joke Olie 

Product details
Isbn: 9789089533159
Publisher: Boom uitgevers Amsterdam
Dimensions: 24.0 x 17.0 x 1.0 cm
Weight: 298 grams
Pages: 100
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Schrijven op B1'

No reviews were found for this product

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent