Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
DigLin+ op weg naar B1
DigLin+ op weg naar B1
Samen werken in de klas
€ 24,50
Products
Cover DigLin+ op weg naar B1
DigLin+ op weg naar B1 - Slide 2
DigLin+ op weg naar B1 - Slide 3
DigLin+ op weg naar B1 - Slide 4
DigLin+ op weg naar B1 - Slide 5
DigLin+ op weg naar B1 - Slide 6
DigLin+ op weg naar B1 - Slide 7
DigLin+ op weg naar B1 - Slide 8
DigLin+ op weg naar B1 - Slide 9
DigLin+ op weg naar B1 - Slide 10
DigLin+ op weg naar B1 - Slide 11
DigLin+ op weg naar B1 - Slide 12
DigLin+ op weg naar B1 - Slide 13

DigLin+ op weg naar B1

Samen werken in de klas

Jan Deutekom, Ineke van de Craats
Uitgave: boek Niveau: a2-b1
Isbn: 9789024432844
Delivery time 1-2 business days
€ 24,50
Description

Haal met dit werkboek nog meer uit DigLin+!

 

Let op:  Een licentie voor voor de digitale methode DigLin+ zit NIET bij dit werkboek inbegrepen, maar bestelt u hier. Het werkboek Op weg naar B1 kan eventueel zonder digitale methode worden gebruikt, maar mét haalt u nog meer uit DigLin+ door het inslijpen van het geleerde.

 

DigLin+ is een digitale alfabetiseringsmethode voor anderstalige jongeren en volwassenen. De methode is zo opgezet dat de ongeschoolde leerder ermee uit de voeten kan en zich toch op een volwassen, zelfstandige manier het Latijnse schrift aanleert. Met dit werkboek haalt u nog meer uit DigLin+. Het werkboek bevat vragen bij en suggesties voor verwerking in de klas van de woorden en teksten die de leerlingen bij de digitale methode leren. Ook biedt het werkboek evaluatieformulieren, waarmee de leerlingen zelf hun eigen voortgang kunnen inzien.

 

 

 

 

Content

Werkboek en online programma

Dit werkboek en het online programma DigLin+ zijn complementair aan elkaar. De auteurs van de methode adviseren een gecombineerd gebruik van het online programma - waarmee de cursist zelfstandig kan werken - met de werkboeken, die suggesties bieden voor oefenactiviteiten in de klas. 

 

Dit werkboek hoort bij de onderdelen Op weg naar B1. Voor de onderdelen ABC en lezen 1 is er het werkboek DigLin+ Samen werken in de klas - ABC en lezen 1 en voor de onderdelen Lezen 2, 3 en 4 is er het werkboek DigLin+ Lezen 2,3 en 4.

 

Bij dit boek zit een code, waarmee u toegang krijgt tot het extra materiaal behorende bij het werkboek. Let op: deze code geeft géén toegang tot de digitale methode DigLin+. Een licentie voor de digitale methode bestelt u hier.

Level

A2>B1

Target audience

DigLin+ levert oefenmateriaal voor verscheidene groepen leerders, maar is in de eerste plaats bedoeld voor iedereen die na de puberteit voor het eerst leert lezen en schrijven in een andere taal dan de moedertaal. Maar omdat DigLin+ de klank-tekenkoppeling van het Nederlands aanbiedt en oefent, is het programma in principe nuttig voor iedere NT2-leerder, met name voor diegene die het schrift of de nieuwe uitspraakregels nog moet leren.

Authors

Ineke van de Craats & Jan Deutekom

Product details
Isbn: 9789024432844
Publisher: Boom uitgevers Amsterdam
Dimensions: 24.1 x 17.1 x 1.4 cm
Weight: 439 grams
Pages: 204
Edition: 1e druk
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kunt u gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'DigLin+ op weg naar B1'

Write the first review
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent