Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping

Alle reviews voor
In zicht - online only

2
2
1
0
0

Review schrijven Naar het product

Prima

Joos | 19 december 2023
Technisch zit de online leeromgeving van het boek prima in elkaar, het aanklikken en invullen gaat meestal goed. Veel oefeningen om grammatica, woordenschat en vaste combinaties en luisteren te oefenen, dat is fijn. Maar er zijn geen interactie- of uitspraakoefeningen, dat vind ik erg teleurstellend. Je kunt wel door het online boek bladeren maar dat is veel gedoe, ook staan de pagina's die bij de online leeromgeving aansluiten niet aangegeven, waardoor je veel aan het zoeken bent. Het zou handig zijn om in de online omgeving links te hebben naar relevante pagina's met spreekopdrachten of grammatica-uitleg, zodat de online leeromgeving een opzichzelfstaand boek is, het is nu eigenlijk alleen een online oefenboek. Op zich prima, maar kan veel handiger mijns inziens.

Praktisch, fijn, boek!

Karla Brouwer | 8 mei 2023
InZicht is een aansprekend boek met goede grammatica-oefeningen. Mijn cursisten werken met plezier in het boek, worden door de oefeningen geïnspireerd en worden gemotiveerd om verder te leren.

Prima

Lies | 24 oktober 2022
Fijn voor de luisterfragmenten

heel goed boek

Jenny | 8 november 2021
Heel goed.

inzichtelijk boek

Richard Gielens | 8 juli 2021
In zicht is een fijn werkboek voor leerlingen die het A-2 niveau behaald hebben, maar verder willen werken aan hun woordenschat en grammatica. ze ervaren via deze lesstof hoe gevarieerd, maar ook rijk Nederlands kan zijn. de woordenschat bevat ook termen die jongeren gebruiken en dat maakt het zo herkenbaar!