Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
On the 24th of May between 22.00 en 00.00 (CEST) an update will take place. Because of this there might be downtime. Our apologies for this inconvenience.
×
Zakelijke klanten

Zakelijke klanten

Heb je een taalschool die cursussen verzorgt voor meerdere groepen (200+ cursisten) en overweegt u een NT2-methode van Boom? Dan gaan we graag met je in gesprek om een zo passend mogelijk aanbod samen te stellen.

Wij bieden u verschillende mogelijkheden die het werken met onze methodes interessant maken, zoals:

 

  • Aantrekkelijke kortingen
  • Direct bestellen via persoonlijke webshop
  • Automatische, directe toegang voor cursisten
  • Deskundige ondersteuning bij implementatie

 

Boom NT2 investeert volop in materialen die aansluiten bij de nieuwe inburgeringseisen en de drie leerroutes: de B1-route, de Z-route en de onderwijsroute. Voor alle inburgeraars zijn passende, actuele, toegankelijke en direct in te zetten methodes beschikbaar.

 

Bent u benieuwd naar de voordelen voor uw taalschool? Neem dan contact op met business developer Tessa Boff Tonella, 06 55705206 of t.bofftonella@boom.nl.

 

We werken samen met een groot aantal universiteiten, VluchtelingenWerk, het COA, het ministerie van SZW, Stichting Lezen en Schrijven, taalbureaus, cvo's en re-integratiebedrijven; organisaties zowel binnen als buiten Nederland en Vlaanderen. Hier is een selectie van onze partners.

 

We gaan graag ook met u in gesprek over een samenwerking of implementatie op maat!