Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping

Hoe wijzig ik het factuuradres?

Step 1

Zie je in de rechterbovenhoek in de roze knop Mijn account staan? Dan ben je ingelogd. Zie je de roze knop Inloggen staan? Dan moet je eerst inloggen

Step 2

Klik in de rechterbovenhoek op de roze knop met Mijn account.

Step 3

Klik op de zwarte knop Wijzig/voeg toe onder het kopje Adressen.

Step 4

Heb je hier meerdere adressen staan? Dan kun je aanvinken welk adres het factuuradres (en afleveradres) moet worden. Zit het juiste adres er niet tussen? Dan kun je een adres toevoegen of wijzigen

Step 5

Om een factuuradres te wijzigen klik je op de zwarte knop Wijzig

Step 6

Verander je adresgegevens en klik op de zwarte knop Bevestigen

Je hebt nu succesvol je adres gewijzigd.

Let op: bestellingen die zijn geplaatst voordat je je adresgegevens hebt gewijzigd, worden nog naar het oude adres verstuurd.

In 6 steps
Step 1Step 2Step 3Step 4Step 5Step 6