Products
Cover Woord en beeld
Woord en beeld - Slide 2
Woord en beeld - Slide 3
Woord en beeld - Slide 4
Woord en beeld - Slide 5
Woord en beeld - Slide 6
Woord en beeld - Slide 7
Woord en beeld - Slide 8
Woord en beeld - Slide 9
Woord en beeld - Slide 10
Woord en beeld - Slide 11

Woord en beeld

Leerwoordenboek voor anderstaligen

Bondi Sciarone
Uitgave: boek Niveau: 0-a1
Isbn: 9789024408320
€ 27,50
Description

Man, vrouw, kind... Tellen... De tijd... Allemaal thema's die een woordenschat vereisen die belangrijk is als je Nederlands leert. Het leren van de woorden opa en oma als je ook vader en moeder leert, of meisje en jongen als je ook dochter en zoon aanbiedt wordt gemakkelijker als je ze in een 'familie' krijgt aangeboden, de woorden beklijven eerder. Denk aan de werkvorm 'woordwolk' of 'woordenspin'. Dit boek geeft je precies deze 'families' van woorden.

 

In dit leerwoordenboek vind je dus geen alfabetische lijst van woorden met een plaatje, maar woorden in beeld binnen een context. Je zoekt een woord op met de bedoeling ook andere woorden te leren die er verband mee houden. Met de woorden worden samenhangende zinnen aangeboden en een tekst die helpt het gebruik van de woorden te zien. De woorden zijn helder en doeltreffend in beeld gebracht waardoor er over de betekenis van de woorden geen misverstanden kunnen ontstaan.

 

Dit is het ideale hulpmiddel voor onder andere net-gealfabetiseerde en laagopgeleide anderstaligen om de woorden rondom een onderwerp bij elkaar te vinden, te leren en te gebruiken. Het leerwoordenboek is in te zetten naast de reguliere beginnersmethodes.

Content

Woord en Beeld is in 18 lessen verdeeld. De lessen kunnen door elkaar worden gebruikt. De betekenis van woorden in Woord en Beeld is zo veel als mogelijk met tekeningen uitgebeeld. Bij elke les vindt de cursist extra uitleg over een grammaticaal probleem. Ook vindt hij een tekst waarin een aantal woorden uit de les is gebruikt.

Level

Net-gealfabetiseerde en laag-opgeleide anderstaligen op weg naar A1.

Target audience

Dit is het ideale hulpmiddel voor iedereen die Nederlands leert, onder wie net-gealfabetiseerde en laagopgeleide anderstaligen. Het leerwoordenboek is in te zetten naast alle reguliere beginnersmethodes.

Authors

Bondi Sciarone

Product details
Isbn: 9789024408320
Publisher: Boom uitgevers Amsterdam
Dimensions: 24.1 x 17.1 x 1.3 cm
Weight: 368 grams
Pages: 168
Edition: 1