Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Schrijven voor lezers
Schrijven voor lezers
Doelgericht schrijven van zakelijke teksten
€ 42,25
Products
Schrijven voor lezers
Schrijven voor lezers - Slide 2
Schrijven voor lezers - Slide 3
Schrijven voor lezers - Slide 4
Schrijven voor lezers - Slide 5
Schrijven voor lezers - Slide 6
Schrijven voor lezers - Slide 7
Schrijven voor lezers - Slide 8
Schrijven voor lezers - Slide 9

Schrijven voor lezers

Doelgericht schrijven van zakelijke teksten

Erik van der Spek
Uitgave: boek
Isbn: 9789058755766
Delivery time 4-7 business days
€ 42,25
Description

Schrijven is voor steeds meer werknemers een belangrijk deel van hun werk. Goed kunnen schrijven is dan ook een belangrijke bouwsteen voor een succesvolle carrière. In Schrijven voor lezers legt Erik van der Spek uit hoe je een rapport, artikel, scriptie, brief of webtekst schrijft. Stap voor stap, vanaf de eerste opzet tot en met de afwerking. Schrijven voor lezers is een praktische gids voor het schrijven van zakelijke teksten.

 

Wat maakt Schrijven voor lezers anders dan andere taaladviesboeken? Ten eerste de praktische inslag: het boek is de neerslag van 25 jaar praktijkervaring. Ten tweede gaat het in Schrijven voor lezers niet om punten en komma's of taalfouten: het boek concentreert zich op de valkuilen waarmee schrijvers dagelijks te maken hebben. Voorbeelden zijn de afbakening, de tekststructuur en de beste strategie. Schrijven voor lezers laat je zien hoe je hier op een praktische en effectieve manier mee aan de slag gaat.

Target audience

Van professionele tekstschrijvers tot studenten journalistiek, van communicatiemedewerkers en beleidsadviseurs tot bloggers: dit boek is onmisbaar voor iedereen die schrijft voor internet en intranet, voor sites, blogs en sociale media.

Authors

Erik van der Spek is medeoprichter van Hendrikx Van der Spek. Hij is ruim 30 jaar werkzaam als tekstschrijver, trainer en communicatieadviseur. Hij schreef een groot aantal boeken en artikelen over taal, zoals Taalmaskerade (over metaforen), Schrijven met perspectief (over tekststructuur) en Gewoon blijven ademen (over toespraken).

Product details
Isbn: 9789058755766
Publisher: Boom uitgevers Amsterdam
Dimensions: 24.0 x 17.0 x 0.9 cm
Weight: 388 grams
Pages: 156

Reviews 'Schrijven voor lezers'

No reviews were found for this product

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent