Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping

Nieuws

Taalraps
Een aanstekelijke NT2 werkvorm

In Taalraps wordt ritme ingezet als zeer effectief middel voor NT2-cursisten om gemakkelijker zinnetjes en constructies te onthouden, en om de typisch Nederlandse accentuering te pakken te krijgen.

Volledig vernieuwde NT2 website
De vertrouwde producten in een nieuwe webwinkel

Uw vertrouwde NT2.nl is grondig onder handen genomen, voor u ziet u het resultaat van deze flinke klus. Wij zijn ontzettend blij u onze compleet vernieuwde website te kunnen presenteren! 

Nieuw! De Boom NT2 Academie
Eén platform voor de bevordering van de deskundigheid van NT2-docenten en taalvrijwilligers

De Boom NT2 Academie biedt voor zowel beginnende als ervaren taalvrijwilligers en NT2-docenten diverse, interessante trainingen ter bevordering van de deskundigheid. Bevorder uw deskundigheid als NT2-docent. Ook als docent bent u nooit uitgeleerd. Bevorder uw deskundigheid en richt zo uw lessen nog beter in!

Liefs uit...

Sta jij op het punt om jouw grote liefde vanuit het buitenland naar Nederland te halen om hier een toekomst op te bouwen?

De Tweede ronde van de Delftse methode is herzien! Met de nieuwe Tweede rondega je in 42 lessen van niveau A2 naar B1. Deze cursus is het vervolg op Nederlands voor buitenlanders (het Groene boek).

Woensdag 25 juni was de première van de voorstelling Hotel Hallo in Nederland. Speciaal voor deze gelegenheid nodigde Boom uitgeverij Amsterdam tweehonderd kinderen uit om de voorstelling bij te wonen.

Een juiste spelling is in hoge mate afhankelijk van het verstaan van de juiste klanken. Een gebrekkige luistervaardigheid kan dan ook de oorzaak zijn van een slechte spelling in het Nederlands.

Het nieuwste nummer van tijdschrift Les is verschenen, nr. 197! Een dubbeldik nummer met een uitgebreid overzicht van alle NT2-leermiddelen in Nederland en Vlaanderen.

Hotel Hallo heeft een nieuwe website, helemaal in stijl van het vrolijke boek. Op de vernieuwde website zijn alle liedjes, verhalen en radioshows te vinden.

De inlogpagina voor NT2 en NT2 SCHOOL is vernieuwd! Inloggen is nu nog eenvoudiger.

Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe NT2-catalogus. In de catalogus vindt u een overzicht van alle oude vertrouwde titels en uitgaven die nog moeten verschijnen.

Verrijk je kennis over het NT2-onderwijs met deze toegankelijke bundel met wetenschappelijke onderzoeken over verschillende facetten binnen het NT2-onderwijs

Het eerste schooljaar zit er alweer op voor Hotel Hallo. Het afgelopen jaar hebben veel kinderen met Hotel Hallo een vliegende start gemaakt met het leren van de Nederlandse taal.

Bereid je voor op het ONA-examen
Het boek ter voorbereiding op het ONA-examen

Sinds januari 2015 is het KNS-examen aangepast. Nieuw is het onderdeel Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA).

De eerste groep Spaanse studenten van Elycio talen is geslaagd voor hun toets Nederlands op B1 niveau. Zij vertrekken binnenkort naar Nederland om in de zorg te gaan werken.