Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
MyMethods NT2
MyMethods NT2
Jaarabonnement op de grootste NT2-werkvormenbank
€ 24,95
Products
MyMethods NT2

MyMethods NT2

Jaarabonnement op de grootste NT2-werkvormenbank

Uitgave: laptop Niveau: alle
Isbn: 7050/99
Direct by e-mail
€ 24,95
Description

Als docent is het soms lastig om te variëren in jouw lessen, zeker als ook de tijd het niet toelaat om nieuwe en creatieve werkvormen voor de les te bedenken. MyMethods biedt hiervoor een oplossing: een databank met meer dan 600 inspirerende werkvormen. Meer dan 180 van deze werkvormen zijn speciaal ontwikkeld voor de NT2-les. Door het gebruik van de juiste werkvorm kunt je je les effectiever, efficiënter en doelgerichter laten verlopen. Bovendien bepaalt de wijze waarop je jouw les inricht, het gedrag dat jouw cursisten laten zien. Maak je lessen afwisselend door af en toe een nieuwe werkvorm te gebruiken om cursisten actief met taal bezig te laten zijn, ze te laten praten, om elkaar te leren kennen, om ze te leren samenwerken enzovoort. 

 

Met een jaarabonnement op MyMethods heb je onbeperkt toegang tot een grote verzameling van de mooiste werkvormen. Bovendien wordt het aanbod NT2-werkvormen regelmatig aangevuld. De voorwaarden voor abonnementsproducten vind je terug in onze algemene voorwaarden

Content

Een digitaal platform met maar liefst meer dan 600 werkvormen. Het platform is groeiende, en regelmatig worden er nieuwe, speciaal voor de NT2-les ontwikkelde, werkvormen toegevoegd. Door gebruik te maken van de uitgebreide filters kom je snel en eenvoudig uit bij de meestgeschikte werkvormen voor jouw lesdoelen. 

Level

De werkvormen zijn speciaal voor NT2-docenten en zijn in veel gevallen niet gebonden aan het taalniveau van de cursist. 

Target audience

NT2-docenten

Product details
Isbn: 7050/99
Publisher: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'MyMethods NT2'

0
1
0
0
0

Handige werkvormen

Sanne vd D. | 6 mei 2022
Er zitten hele handige werkvormen tussen speciaal voor de NT2 les.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent