Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Taalprikkels
Taalprikkels
Korte activiteiten voor elke taalles
€ 22,50
Products
Taalprikkels

Taalprikkels

Korte activiteiten voor elke taalles

Vita Olijhoek, Anja Valk
Uitgave: boek
Isbn: 9789046905173
Delivery time 1-2 business days
€ 22,50
Description

Elke taaldocent krijgt ermee te maken: die momenten in de les dat de aandacht van de groep inzakt, ondanks alle goede voorbereidingen. Dan is het tijd om de boel even wakker te schudden! Taalprikkels biedt een handige verzameling van 60 prikkelende taalactiviteiten die kunnen worden ingezet om de groep snel op te frissen. De activiteiten duren 5 tot 15 minuten, zijn methodeonafhankelijk. Ze vergen geen of zeer weinig voorbereiding. Elke twee pagina's bevat een activiteit: een omschrijving in één zin, gevolgd door welke voorbereiding je moet doen, een stapsgewijze beschrijving met een illustratie en een of meer tips. Met symbolen wordt aangegeven welke vaardigheid je oefent, vanaf welk ERK-niveau in de doeltaal de activiteit mogelijk is, bij welk groepsgrootte deze past en of hij geschikt is als kennismakingsspel. De lijst voor in het boek maakt het gemakkelijk om een passende activiteit uit te zoeken. Taalprikkels is een kant-en-klare voorraad aan korte lesactiviteiten voor elke taaldocent, ongeacht voor welke taal, in welk type onderwijs en/of in welk leerjaar hij lesgeeft. 

Level

All levels

Target audience

NT2 teachers

Authors

Vita Olijhoek en Anja Valk geven beiden Nederlandse les aan volwassenen en trainen NT2-docenten. Daarnaast ontwikkelen ze lesmateriaal voor diverse doelgroepen. Ze waren betrokken bij de totstandkoming van diverse leergangen, waaronder CODE Plus, IJsbreker Plus, SpreekTaal en Succes!. Anja Valk schreef samen met Dieuwke Coole Actief met taal. De auteurs leiden samen Taalbureau Olijhoek & Valk.

Product details
Isbn: 9789046905173
Publisher: Coutinho
Dimensions: 23.9 x 17.0 x 1.0 cm
Weight: 251 grams

Reviews 'Taalprikkels'

No reviews were found for this product

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent