Terug naar overzicht
MyMethods

MyMethods

De werkvormentool voor NT2-docenten

Als docent is het soms lastig te variëren in jouw lessen, zeker als ook de tijd het niet toelaat om nieuwe en creatieve werkvormen voor de les te bedenken. MyMethods biedt je hiervoor een oplossing: een digitaal platform met maar liefst meer dan 600 inspirerende werkvormen. Ga meteen aan de slag! 

MyMethods helpt je aan afwisselende en interactieve lessen

MyMethods geeft toegang tot een enorme, groeiende verzameling van de mooiste werkvormen. De wijze waarop je jouw les inricht, bepaalt het gedrag dat jouw cursisten laten zien. Dit biedt kansen! Door het gebruik van de juiste werkvorm kun je jouw les effectiever, efficiënter en doelgerichter laten verlopen. Je maakt jouw lessen afwisselend als je af en toe een nieuwe werkvorm gebruikt om cursisten actief met taal bezig te laten zijn, ze te laten praten, om elkaar te leren kennen, om te leren samenwerken enzovoort.

 

Favoriete werkvormen

Behalve een handige filterfunctie waarmee je op zoek kunt naar een goeie werkvorm, kun je jouw favoriete werkvorm bewaren in een apart digitaal boekje. Ook kun je jouw favoriete werkvorm doorsturen naar jouw collega.

 

Boom NT2 voegt geregeld nieuwe werkvormen aan MyMethods toe, die ontwikkeld zijn door en voor NT2-docenten. Een deel van die werkvormen had eerder een plek in het platform NT2 Idee.

 

Contact
Is the answer to your question not listed?
Our customer service team will gladly help you.
Or send an email to: