Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Products
KIK Mens en Maatschappij proeflicentie (14 dagen)

KIK Mens en Maatschappij proeflicentie (14 dagen)

Uitgave: laptop
Isbn: 3009010003565
Direct by e-mail
€ 0,00
+
Docentaanvraag doen
Description

Dit product betreft een proeflicentie van het online programma van KIK, zonder het bijbehorende papieren werkboek. U kunt ook een beoordelingsexemplaar van het werkboek inclusief jaarlicentie aanvragen.

 

Dit is het eerste deel in de reeks Kennis in de klas (KIK).

 

Over KIK

Kennis in de klas (KIK) reikt ISK-leerlingen de voor de zaakvakken onmisbare woordenschat aan en bereidt ze voor op het reguliere onderwijs. Zo zijn ze klaar voor de toekomst en kunnen ze presteren op hun eigen niveau.

 

Het eerste deel van KIK heet KIK Mens en Maatschappij. Dit is een combinatie van geschiedenis, maatschappijleer en aardrijkskunde. ISK-leerlingen leren achtergrondkennis en ook woordenschat om bij deze vakken goed te kunnen meekomen.

 

Er is niet alleen aandacht voor daadwerkelijke kennis, maar ook voor schoolvaardigheden die bij deze vakken van belang zijn. Er worden zeven thema's aangeboden over de plaats van de leerling in zijn omgeving, het vormen van een mening, democratie, geschiedenis en Nederland op de kaart. 

Product details
Isbn: 3009010003565
Publisher: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'KIK Mens en Maatschappij proeflicentie (14 dagen)'

No reviews were found for this product

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent