Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Due to maintenance, Boom NT2 and NT2school will be temporarily unavailable on Wednesday, April 24th at 9:00 PM. We apologize for any inconvenience.
×
Landelijke Studiedag Levende Talen

Landelijke Studiedag Levende Talen

Met als thema: meer taligheid

Op vrijdag 4 november 2016 kunt u deelnemen aan de Landelijke Studiedag Levende Talen in het Beatrixgebouw in Utrecht, met als thema 'Meer taligheid'. Taligheid is niet alleen de sleutel tot succesvolle ontwikkeling in de school en de vervolgopleiding, meertaligheid is ook een belangrijk venster op de wereld; het biedt toegang tot andere culturen. 

Hoe kunnen wij met solide taalonderwijs bijdragen aan persoonsontwikkeling, de in het advies Onderwijs2032 genoemde Bildung? Hoe dragen wij bij aan taalbewustzijn en reflectievermogen in een curriculum dat tot een bevredigend (ERK-gevalideerd) taalvaardigheidsniveau leidt?

 

Er zijn workshops die zich richt op vaardigheden, op inhoudelijke verdieping en op interculturele competenties die passen in onze cultureel diverse samenleving. Bij de stands van uitgevers en educatieve organisaties kunt u zich op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen en leermiddelen op uw vakgebied.

 

Kijk op de website van Levende Talen voor meer informatie.