Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Due to maintenance, Boom NT2 and NT2school will be temporarily unavailable on Wednesday, April 24th at 9:00 PM. We apologize for any inconvenience.
×
Training Creatief schrijven

Training Creatief schrijven

Leer uw cursisten te motiveren tot schrijven

Begeleiden bij taalontwikkeling vraagt om inspelen, vernieuwen, uitdagen en samenwerken. Van u als docent wordt de creatieve vaardigheid verwacht om elke keer weer cursisten te inspireren. Tijdens de training 'Creatief Schrijven' maakt u kennis met eenvoudige, verrassende en creatieve schrijfoefeningen waarmee uw cursisten spelenderwijs hun woordenschat kunnen uitbreiden en succeservaringen opdoen.

Wat kunt u verwachten?

Trainers Annemarie van den Brink en Trea Scholten tonen u diverse manieren en werkvormen van creatief schrijven met anderstaligen. De veelzijdige suggesties die zij bieden laten zien hoe je de verbeelding kunt prikkelen en kunt laten spreken. Na afloop van de training gaat u naar huis met een flinke dosis kennis en nieuw materiaal om uw cursisten te motiveren vooral (meer) te gaan schrijven. Want creatief schrijven is hartstikke leuk!

 

Tijdens de training is er alle ruimte om de oefeningen zelf te ervaren en om variaties aan te brengen. De schrijfoefeningen die aan bod komen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Praktische informatie

  • Dinsdag 16 januari 2018
  • Open inschrijving
  • € 99,- excl. btw per deelnemer (incl. het NT2-Cahier Creatief Schrijven t.w.v. € 14,50)
  • Tijd: 14.00 - 16.30 uur (totaal 2,5 uur)

 

Aanmelden >

 

Locatie

Restaurant Se7en, Mariaplaats 7, 3511 LH Utrecht

 

Materiaal

De training is inclusief materiaal, bestaande uit:

  • oefenbladen
  • beschrijving werkvormen en bijbehorende materialen
  • NT2-Cahier Creatief Schrijven

 

Trainers

De training wordt gegeven door Annemarie van den Brink en Trea Scholten, auteurs van cahier Creatief Schrijven en oprichters van Tools voor Taal. Annemarie en Trea zijn beiden docenten creatief schrijven en hebben veel ervaring met het aanbieden van creatieve schrijfoefeningen op maat. Voor diverse doelgroepen waaronder ook taalcoaches, anderstaligen en laaggeletterden.

 

 Trainers Annemarie en Trea