Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Bouwstenen voor High Impact Learning
Bouwstenen voor High Impact Learning
Van model naar praktische tips en succescriteria
€ 34,95
Products
Bouwstenen voor High Impact Learning

Bouwstenen voor High Impact Learning

Van model naar praktische tips en succescriteria

Philip Dochy
Uitgave: boekUitgave: ebook
Isbn: 9789024428946
Delivery time 1-2 business days
€ 34,95
Description

HILL is dé opleidingsmodus van de toekomst. ‘High Impact Learning that lasts (HILL)’ is de manier waarop iedereen maximaal en efficiënt zou kunnen leren. Van studenten en professionals wordt steeds meer zelfstandigheid, engagement, kritische houding, reflectievaardigheid en probleemoplossend vermogen verwacht. Daarnaast staat verhoogde inzetbaarheid en flexibiliteit van professionals hoog op de opleidingsagenda.

 

Hoe kunnen we het onderwijs en de werkvloer zo inrichten dat iedereen continu en effectief blijft leren? In Bouwstenen voor High Impact Learning wordt een nieuw model geschetst voor toekomstig leren en opleiden, uitgaande van de huidige knowhow over wat impact heeft als we écht willen leren. Naast de zeven bouwstenen van het High Impact Learning-model worden noodzakelijke contextfactoren zoals een ander toezicht, minder controle en de professionaliteit van trainers en docenten en de organisatie toegelicht.

 

Deze tweede druk is geactualiseerd en aangevuld met nieuwe inzichten over bijvoorbeeld Assessment-as-Learning. Ook bevat het een nieuw hoofdstuk met praktische tips en tricks en de instrumenten voor het meten van HILL-impact van een opleiding. Het boek is bedoeld voor bedrijven, opleidingen en andere organisaties of professionals in een opleidingscontext, zoals beleidsmakers, HRD-professionals, docenten, learning companies, opleidingsmanagers, schoolleiders en Learning & Development-consultants.

Authors

Philip Dochy

Product details
Isbn: 9789024428946
Publisher: Boom uitgevers Amsterdam
Dimensions: 23.9 x 17.0 x 1.0 cm
Weight: 292 grams
Pages: 100

Reviews 'Bouwstenen voor High Impact Learning'

No reviews were found for this product

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent