Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Start.nl Deel 2
Start.nl Deel 2
Dutch for beginners
€ 27,95
Products
Start.nl Deel 2

Start.nl Deel 2

Dutch for beginners

Uitgave: boekUitgave: laptop Niveau: a1-a2
Isbn: 9789046903797
Delivery time 1-2 business days
€ 27,95
Description

Internationale studenten en expats hebben vaak behoefte aan taalhandelingen die zij in korte tijd kunnen toepassen. De communicatieve methode Start.nl voorziet hierin.

 

Start.nl deel 2 sluit naadloos aan op Start.nl deel 1. Dit tweede deel verhoogt het reeds behaalde A1-niveau tot niveau A2 van het Europees Referentiekader voor de Talen. Start.nl deel 2 bestaat uit een zeer uitgebreide website en een werkboek. De methode is gebaseerd op drie pijlers: voorbereiden, uitvoeren en oefenen.

 

Elk hoofdstuk begint met een digitale voorbereiding. Cursisten gaan aan de slag met animatiefilmpjes, audiofragmenten en bijbehorende luister- en spreekopdrachten, en oefenen met grammatica en woordenschat. Vervolgens kunnen ze in de les verder met de opdrachten in het werkboek. Na elke les zijn er oefeningen beschikbaar op de website, om de geleerde grammatica en woordenschat in te slijpen.

 

Het digitale huiswerk omvat onder meer grammatica- en woordenschatoefeningen, een schrijfopdracht en prosodieoefeningen. Elk hoofdstuk sluit af met een test. Niet alleen voor studenten, maar ook voor docenten is dit een zeer prettige, doordachte methode. De onderwerpen zijn aantrekkelijk en actueel en de uitgebreide website is een uitstekende stimulans voor zelfstudie.

Level

A1 > A2

Target audience

Internationale studenten en expats

Authors

Katja Verbruggen en Welmoed Hoogvorst

Product details
Isbn: 9789046903797
Publisher: Coutinho
Dimensions: 24.0 x 17.1 x 1.0 cm
Weight: 256 grams

Reviews 'Start.nl Deel 2'

No reviews were found for this product

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent