Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Taaltalent deel 2
Taaltalent deel 2
Method Dutch for medium- and high educated foreigners
€ 34,95
Products
Taaltalent deel 2

Taaltalent deel 2

Method Dutch for medium- and high educated foreigners

Katja Verbruggen
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: a1-a2
Isbn: 9789046907566
Delivery time 1-2 business days
€ 34,95
Description

Taaltalent is een leergang Nederlands voor anderstaligen in drie delen. Na dit deel ben je in staat om gesprekken over alledaagse onderwerpen te voeren, kun je teksten lezen en schrijven over niet al te moeilijke onderwerpen, en kun je e-mails schrijven en gesprekken voeren over verschillende situaties op het werk.

 

Taaltalent is geschreven voor volwassen midden- en hoogopgeleide anderstaligen die Nederlands willen leren. Dit tweede deel brengt je naar niveau A2. Na het derde en laatste deel heb je niveau B1 bereikt.

 

In deze nieuwe versie van Taaltalent zijn de opdrachten bij de grammatica in kleinere stappen opgedeeld. Daarnaast zijn bij de luisteropdrachten soms extra luisteropdrachten toegevoegd. In het onderdeel ‘Op het werk’ wordt apart aandacht besteed aan de taal en cultuur op de werkvloer, waardoor de cursisten beter worden voorbereid op de arbeidsmarkt. De docenten kunnen deze opdrachten samen met de cursisten uitvoeren. 

Content

Taaltalent deel 2 brengt je in acht hoofdstukken van niveau A1 naar A2. Naast de onderdelen lezen, luisteren, spreken en schrijven is er veel aandacht voor grammatica, woordenschat, cultuur, studievaardigheden en taal en cultuur op het werk. De didactiek in dit boek bestaat uit drie stappen: voorbereiden, uitvoeren en oefenen.

 

Taaltalent deel 2 heeft een uitgebreide website. Dit online studiemateriaal bestaat uit video’s en oefeningen voor taalsituaties op het werk, audiofragmenten, opdrachten voor diverse vaardigheden, oefentoetsen per hoofdstuk, woordenlijsten met vertalingen naar verschillende talen, de antwoorden op de opdrachten in het boek, grammaticaoverzichten, en oefenexamens op A2-niveau.

Level

A1 > A2

Target audience

Taaltalent is geschreven voor volwassen midden- en hoogopgeleide anderstaligen die Nederlands willen leren.

Authors

Katja Verbruggen en Henny Taks zijn als NT2-docent verbonden aan het Talencentrum van de Universiteit Maastricht. Katja Verbruggen is tevens auteur van Op naar de eindstreep, een NT2-leergang voor Duitstaligen en van Start.nl, een leergang voor internationale studenten en expats.

Product details
Isbn: 9789046907566
Publisher: Coutinho
Dimensions: 24.4 x 17.3 x 1.5 cm
Weight: 400 grams
Pages: 230

Reviews 'Taaltalent deel 2'

Write the first review
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent