Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Handboek Nederlands als tweede taal
Handboek Nederlands als tweede taal
in het volwassenenonderwijs
€ 47,95
Products
Cover Handboek Nederlands als tweede taal

Handboek Nederlands als tweede taal

in het volwassenenonderwijs

Bart Bossers, Folkert Kuiken
Uitgave: boek
Isbn: 9789046904718
Delivery time 1-2 business days
€ 47,95
Description

Het Handboek Nederlands als tweede taal in het volwassenenonderwijs is onmisbaar op de boekenplank van elke NT2-docent. Dit boek biedt een uitgebreid overzicht van wat er te weten is over taalonderwijs Nederlands aan anderstaligen, van taalverwerving tot didactiek, van inburgering tot toetsing en van alfabetisering tot woordenschat- en grammaticaonderwijs. Dit handboek is ontwikkeld door universitaire experts in samenwerking met specialisten uit de praktijk.

 

Wetenschappelijke achtergronden worden geïllustreerd met veel voorbeelden en cases. De opdrachten, evaluatievragen, geannoteerde verwijzingen en kaderteksten maken dit handboek een zeer toegankelijk en studeerbaar boek. De trefwoordenlijst en checklist leermiddelenbeoordeling zullen in de praktijk vaak van pas komen. Op de bijbehorende website is aanvullende en actuele informatie beschikbaar, zoals overzichten van leermiddelen en lesmateriaal, achtergronddocumenten en veel links. 

 

Het Handboek Nederlands als tweede taal in het volwassenenonderwijs is geschreven voor (aankomende) NT2-docenten bij taalinstituten, schakeltrajecten in het hoger onderwijs, AZC's, ROC's, en ISK's.

Authors

Bart Bossers

Folkert Kuiken

Anne Vermeer

Product details
Isbn: 9789046904718
Publisher: Coutinho
Dimensions: 24.0 x 17.1 x 2.6 cm
Weight: 752 grams

Reviews 'Handboek Nederlands als tweede taal '

Write the first review
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent