Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Products
Cover Klim op
Klim op - Slide 2
Klim op - Slide 3

Klim op

In eenvoudige stappen van NT2-niveau 0 naar A1

Sandra Duenk
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: 0-a1
Isbn: 9789024424122
Delivery time 1-2 business days
Description

De delen naar A2 en naar B1 zijn in ontwikkeling en verschijnen in 2020

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Klim op is het nieuwste deel uit de leerlijn NT2 op maat. Deze methode brengt de cursist van niveau 0 naar A1. Inclusief bijbehorende website!

 

De methode bevat tien thema's. Elk thema wordt afgesloten met herhalingsoefeningen in de vorm van dictees, flashcards en online spreekoefeningen. Tevens bevat de methode hoofdstukgebonden toetsen.

 

De methode biedt een schat aan audiomateriaal om klanken, woorden en zinnen na te zeggen. Dit biedt de taalleerder de mogelijkheid om aan zijn uitspraak te werken en om op een eenvoudige manier woorden en zinsopbouw onder de knie te krijgen.

 

Het boek wordt op een mooie en heldere manier ondersteund door beeldmateriaal in kleur. Dit helpt de taalleerder om de aangeboden woordenschat sneller te kunnen begrijpen. De methode biedt een vrolijke, kleurrijke leeromgeving.


Bijbehorende website

Al het additionele materiaal zoals filmpjes, woordenlijsten en geluidsbestanden staan op een bijbehorende website die toegankelijk is met de code voorin het boek. Op deze website kunnen cursisten ook nog extra oefenen met de geleerde woorden en zinnen middels online oefeningen met automatische feedback. 

Level

Beginners

Product details
Isbn: 9789024424122
Publisher: Boom uitgevers Amsterdam
Dimensions: 29.7 x 21.0 x 1.8 cm
Weight: 848 grams
Pages: 280
Edition: 1
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kunt u gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent