返回概览页面
Wat is NT2 Op maat?

Wat is NT2 Op maat? Wat is NT2 Op maat?

Achtergrond en opzet van de leerlijn

NT2 Op maat is de meest gebruikte leerlijn en al jaren hét standaardwerk binnen het NT2-onderwijs.  U leest hier alles over hoe deze methode is opgezet en de achterliggende gedachte.

 

Voor middenopgeleiden van 0> B1 en voor hoogopgeleiden van 0>B2. Voor de praktisch geschoolde leerder van 0>A1 en van A1>A2.

Op afstand lesgeven met NT2 Op maat

Op afstand lesgeven met NT2 Op maat Op afstand lesgeven met NT2 Op maat

Bent u benieuwd hoe u met de leerlijn NT2 Op maat op afstand les kunt geven? Bekijk dan nu de video waarin auteur Maud Beersmans uitleg geeft over lesgeven op afstand met de Opmaatreeks! 

Opbouw en didactiek

Opbouw en didactiek Opbouw en didactiek

Karakteristiek voor de leerlijn is de duidelijke opzet; in kleine eenvoudige stappen wordt de cursist door de stof heen geleid. Middels een zorgvuldige opbouw worden woorden en grammaticaregels ingeslepen en vaardigheden (ongemerkt) geoefend.

Differentiatie

Differentiatie Differentiatie

De NT2 opmaat  reeks is uitermate geschikt voor klassikaal onderwijs. Door de uitgebreide schat aan oefening en mogelijkheid tot zelfstandig werken biedt de reeks daarbij volop gelegenheid tot differentiëren.

Alle uitgaven Alle uitgaven

De NT2 Op maat  leerlijn bestaat uit een reeks van tekst- en werkboeken in 1, inclusief ondersteunend digitaal lesmateriaal.

 

NT2 op maat reeks

Presentatie op school? Presentatie op school?

Wil je een presentatie over NT2 op maat? Neem dan contact op met Julia ten Bos: j.tenbos@boom.nl 

Over de auteurs Over de auteurs

 De NT2 op maat  leerlijn is ontwikkeld door doorgewinterde docenten NT2 en expert op het gebied van NT2 en taalonderwijs.