Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Van start
Van start
Middengeschoolden naar NT2-niveau A2
€ 41,50
Products
Cover Van start
Van start - Slide 4
Van start - Slide 5
Van start - Slide 6
Van start - Slide 7
Van start - Slide 8
Van start - Slide 9
Van start - Slide 10
Van start - Slide 11

Van start

Middengeschoolden naar NT2-niveau A2

Wim Tersteeg, Sandra Duenk
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: 0-a2
Isbn: 9789089533265
Delivery time 1-2 business days
€ 41,50
Description

Van start is het deel in de leerlijn van De opmaat dat zich richt op middengeschoolden. De opzet is vergelijkbaar met die van De opmaat, maar de thema’s en de oefeningen sluiten aan bij de anderstaligen die aan de slag willen op mbo-niveau en zich willen voorbereiden op het Staatsexamen NT2 II. 

 

Het online product is geschikt voor laptop en pc, de werking op smartphones en tablets kan niet worden gegarandeerd. Deze online dienst werkt binnen de meest gangbare internetbrowsers. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Content

Van start bevat acht thema's. In het boek is er ruim aandacht voor woordenschat en grammatica. De oefeningen zijn nadrukkelijk verbonden aan een vaardigheid. Al het additionele materiaal zoals filmpjes, woordenlijsten en geluidsbestanden staan op een bijbehorende website die met behulp van het boek toegankelijk is. 

Level

Van start is geschikt voor middengeschoolde anderstalige beginners. Het eindniveau is A2. Van start is goed te combineren met Klare Taal! en met Uitspraaktrainer online. Het vervolg op Van start is In zicht

Target audience

Van start is voor middengeschoolde anderstaligen die willen toewerken naar het Staatsexamen NT2 I. 

Authors

Wim Tersteeg en Sandra Duenk zijn beide NT2-docent bij Babel aan de Universiteit Utrecht. Samen met Maud Beersmans ontwikkelde Wim Tersteeg de populaire serie NT2 op maat, speciaal voor cursisten die zich voorbereiden op de Staatsexamens NT2. 

Product details
Isbn: 9789089533265
Publisher: Boom uitgevers Amsterdam
Dimensions: 29.7 x 21.0 x 1.9 cm
Weight: 893 grams
Pages: 220
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Van start'

Write the first review
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent