Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Lezen op B1
Lezen op B1
Examentraining leesvaardigheid voor het Staatsexamen NT2 I
€ 31,95
Products
Lezen op B1
Lezen op B1 - Slide 2
Lezen op B1 - Slide 3
Lezen op B1 - Slide 4
Lezen op B1 - Slide 5
Lezen op B1 - Slide 6
Lezen op B1 - Slide 7
Lezen op B1 - Slide 8
Lezen op B1 - Slide 9
Lezen op B1 - Slide 10
Lezen op B1 - Slide 11

Lezen op B1

Examentraining leesvaardigheid voor het Staatsexamen NT2 I

Joke Olie
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: b1
Isbn: 9789089533531
Delivery time 1-2 business days
€ 31,95
Description

Kandidaten voor het Staatsexamen NT2 programma I, die nog moeite hebben met lezen, kunnen met Lezen op B1 extra oefenen voor dit onderdeel.

 

Met dit boek leer je welke leesstrategieën jij kunt toepassen en hoe je er het beste mee kunt oefenen. Het boek bevat veel tips die helpen om informatieve teksten beter en efficiënter te lezen. De onderwerpen, de moeilijkheidsgraad en de vragen die erbij staan lijken op de teksten die je kunt verwachten bij het Examen Lezen van het Staatsexamen NT2 programma I. 

 

Reeks Staatsexamentraining

Lezen op B1 is onderdeel van de reeks Staatsexamentrainers van Boom NT2. Per examenvaardigheid (lezen, schrijven, spreken, luisteren) zijn er examentrainers op niveaus B1 en B2.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Content

Deze leestraining bevat leesoefeningen op examenniveau en biedt een volledig oefenexamen aan. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op de verschillende manieren van lezen en de soorten vragen in het Staatsexamen NT2 Lezen I. Ook is er aandacht voor leesstrategieën die helpen bij het begrijpen van langere teksten. De examenkandidaat leert kortom waar hij tijdens het examen goed op moet letten. Zo komt hij op het examen niet meer voor verrassingen te staan.

 

Bij het boek zit een code, waarmee je toegang krijgt tot de bijbehorende website, waarop je het extra materiaal kunt vinden.

 

Het online product is geschikt voor laptop en pc, maar werkt niet op smartphones en tablets. Deze online dienst werkt binnen de meest gangbare internetbrowsers.

 

Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online omgeving met het lesmateriaal.

Level

Lezen op B1 is geschikt voor theoretisch geschoolde gevorderden.

Target audience

Lezen op B1 is bedoeld voor staatsexamenkandidaten die zich extra willen voorbereiden op het onderdeel lezen van het Staatsexamen NT2 programma I, of die al eens gezakt zijn voor dit onderdeel. Lezen op B1 is goed te gebruiken naast Vooruit! en andere methodes die voorbereiden op Staatsexamen NT2 I.

 

Het werkboek is ook geschiktvoor cursisten die hun leesvaardigheid op dit niveau willen verbeteren.

Authors

Joke Olie

Product details
Isbn: 9789089533531
Publisher: Boom uitgevers Amsterdam
Dimensions: 24.2 x 17.3 x 0.9 cm
Weight: 317 grams
Pages: 140
Edition: 1
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Lezen op B1'

No reviews were found for this product

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent