Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Zeg 't eens!
Zeg 't eens!
Nederlands voor jonge buitenlanders
€ 42,50
Products
Zeg 't eens!
Zeg 't eens! - Slide 2
Zeg 't eens! - Slide 3
Zeg 't eens! - Slide 4
Zeg 't eens! - Slide 5
Zeg 't eens! - Slide 6
Zeg 't eens! - Slide 7
Zeg 't eens! - Slide 8
Zeg 't eens! - Slide 9
Zeg 't eens! - Slide 10
Zeg 't eens! - Slide 11
Zeg 't eens! - Slide 12

Zeg 't eens!

Nederlands voor jonge buitenlanders

Miranda Middag
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: 0-a1
Isbn: 9789085064763
Delivery time 1-2 business days
€ 42,50
Description

Over Zeg 't eens

Jongeren hebben een ander taalgebruik dan volwassenen, daarom is er een methode speciaal gemaakt voor hen. Zeg 't eens is een communicatieve en functionele methode Nederlands als tweede taal voor leerlingen van tien jaar en ouder. De methode kan zowel in groepsverband als bij zelfstudie of remedial teaching worden gebruikt. 

 

Aan Zeg 't eens is nu een uitgebreide digitale oefenomgeving toegevoegd met extra oefeningen bij elke les. De leerlingen krijgen directe feedback op hun antwoorden. Ook vind op de site flashcards om de woordenschat mee te trainen.

Content

De methode omvat een tekst- en werkboek ineen met 18 lessen. Elk hoofdstuk heeft een in de belevingswereld van kinderen en tieners herkenbaar en relevant thema. De lessen hebben een duidelijke structuur met een dialoog, korte, prikkelende tekstjes, oefeningen en functionele spelletjes. De methode heeft een overzichtelijke opmaak met veel illustraties en bevat woordenlijsten in het Engels, Frans, Spaans, Turks en Arabisch.

 

In het boek vind je een code die toegang geeft tot een bijbehorende website met audiomateriaal en een digitale oefenomgeving met extra oefeningen.

Level

0 > A1. Na afronding van het boek kan de leerling, ongeacht zijn of haar moedertaal, Nederlands spreken met gebruik van correcte grammaticale structuren en een brede woordenschat. Voor leerlingen die na enkele jaren studie van het Nederlands willen deelnemen aan een NT2-examen, legt Zeg 't eens een uitstekende basis, aangezien alle benodigde thema's en vocabulaire voor een dergelijk examen bevat.

Target audience

Met Zeg 't eens kunnen kinderen van tien jaar en ouder Nederlands leren. Zeg 't eens is zowel in groepsverband te gebruiken als één op één, bijvoorbeeld tijdens remedial teaching-lessen.

Authors

Miranda Middag

Product details
Isbn: 9789085064763
Publisher: Boom uitgevers Amsterdam
Dimensions: 24.0 x 17.0 x 1.6 cm
Weight: 501 grams
Pages: 197
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Zeg 't eens!'

No reviews were found for this product

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent