Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
DigLin+ (halfjaarlicentie)
DigLin+ (halfjaarlicentie)
Digitaal alfabetiseringsmateriaal voor anderstaligen
€ 21,95
Products

DigLin+ (halfjaarlicentie)

Digitaal alfabetiseringsmateriaal voor anderstaligen

Ineke van de Craats, Jan Deutekom
Uitgave: laptop Niveau: 0-a2Niveau: a2-b1
Isbn: 9789058754318
Direct by e-mail
€ 21,95
Description

DigLin+ is een veelgebruikte digitale methode Nederlands voor anderstalige jongeren en volwassenen. De methode is geschikt voor zowel analfabeten als gevorderde leerders (A0 tot B1) en is zo opgezet dat de ongeschoolde leerder ermee uit te voeten kan en zich toch op een volwassen, zelfstandige manier het Latijnse schrift aanleert. Naast alfabetiseren kan de gebruiker van DigLin+ verder oefenen met lezen, schrijven, luisteren en spreken tot niveau B1.

 

De prijs van dit product is per gebruiker per halfjaar. Je kunt ook kiezen voor een jaarlicentie.

Content

DigLin+ kent twee belangrijke uitgangspunten: autonoom leren en impliciet leren. De alfaleerder navigeert steeds zelfstandiger door het programma en houdt zelf zijn werkschema’s en voortgang bij. Hierdoor krijgt hij zelf zicht op wat er allemaal te leren valt, groeit zijn motivatie en beklijft het geleerde beter. Door ingebouwde patronen in de oefeningen wordt hij of zij zonder expliciete instructie ontvankelijk gemaakt voor regelmaat in taal en schrift.

 

DigLin+ biedt veel verschillende soorten oefeningen voor verschillende onderdelen, zoals klanken en letters, spellen, luisteren en schrijven. De oefeningen zijn opbouwend en uitdagend. Ze bevatten een spelelement dat motiveert tot afmaken, zoals bingo of memory. Ook bevat DigLin+ een aantal thema's, zoals vervoer, vrije tijd en gezondheid, die themawoorden met ondersteuning in context aanbieden. 

 

Ben je docent en wil je DigLin+ online inzien? Vraag dan vrijblijvend een gratis proeflicentie aan of bekijk de korte instructievideo's met uitleg over de achtergrond van het programma, de verschillende onderdelen en hoe je cursisten ermee aan de slag kunnen gaan. In de uitgebreide handleiding vind je alles over de opzet, het gebruik en de wetenschappelijke verantwoording van DigLin+.

 

Werkboek

Het zwaartepunt van DigLin+ is het online programma. Het lesmateriaal kan worden aangevuld met drie los verkrijgbare werkboeken, die suggesties bieden voor verdere verwerking in de klas om zo nog meer uit DigLin+ te halen:

De werkboeken kun je apart bestellen en zijn niet inbegrepen bij de digitale methode.

 

Systeemeisen:

Diglin+ is ontwikkeld en getest voor de browsers Google Chrome, Mozilla Firefox en Apple Safari. De werking van DigLin+ in de browser Internet Explorer en Microsoft Edge kunnen wij niet garanderen.

Level

DigLin+ is bedoeld voor cursisten die analfabeet, semi-analfabeet of andersalfabeet zijn en loopt van niveau A0 tot B1.

Target audience

DigLin+ levert oefenmateriaal voor verscheidene groepen leerders, maar is in de eerste plaats bedoeld voor iedereen die na de puberteit voor het eerst leert lezen en schrijven in een andere taal dan de moedertaal. Maar omdat DigLin+ de klank-tekenkoppeling van het Nederlands aanbiedt en oefent, is het programma in principe nuttig voor iedere NT2-leerder, met name voor diegene die het schrift of de nieuwe uitspraakregels nog moet leren.

Authors

Jan Deutekom

Ineke van de Craats

Product details
Isbn: 9789058754318
Publisher: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'DigLin+ (halfjaarlicentie)'

1
0
0
0
0

Diglin+

Marianne Herckenrath | 16 april 2021
TOP! De cursisten krijgen direct feedback. De cursisten zijn erg gemotiveerd en enthousiast. De cursisten worden uitgedaagd!
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent